Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

Massagestol test - Top 8 - Hvilken er den bedste massagestol?

Hvilken er den bedste massagestol?

Vores specialister i massagestole modtager dette spørgsmål meget ofte.

Det korte svar? 

Model P massagestolen, som du HER finde.

Det lange svar med mere information, der kunne hjælpe dig enormt, før du køber?

Find ud af det nedenfor. 

Du vil også modtage et udvalg af tips og svar på vigtige spørgsmål om massagestole, som vi har samlet gennem de seneste år. 

 

Sammenligningsbord*: Hvilken er den bedste massagestol

placering Modell Link
Place 1

  "Model P A350" premium model

Pris: 2500 € -3000 €

 

Direkte fra producenten:

 Klik her for A350

 

 

Direkte fra producenten:

 Klik her for A350

Place 2

 "Model L 8900" luksusmodel
Pris: 8900 € -10k €

 

 

Direkte fra producenten: 

Klik her for 8900

Direkte fra producenten: 

Klik her for 8900

Place 3

"Model A150" minimalistisk
Modell

 

Direkte fra producenten: 

Klik her for A150

Pris: 700 € -1000 €

 

Direkte fra producenten: 

Klik her for A150

Place 4

"1900" massagestol
1300 €-1400 €

 

Direkte fra producenten:

 Klik her for 1900

Direkte fra producenten:

 Klik her for 1900

Place 5 Model E (8600) massagestol 
 

Direkte fra producenten:

 Klik her for Model E massagestolen

Place 6  Model S (5866) massagestol
 

Direkte fra producenten:

 Klik her for Model S massagestolen

Place 7 Model R (6037) Kommerciel massagestol
 

Direkte fra producenten:

 Klik her for Model R massagestolen

Place 8 Model 3 (M15) kommerciel massagestol 
 

Direkte fra producenten:

 Klik her for Model 3 (M15) massagestol

 *Sammenligningstabellen er baseret på den samlede feedback fra vores kunder, der har testet NAIPO lænestole

Indholdsfortegnelse

 

Hvordan testede vi massagestolene?

Massagestolene på listen er vores kunders favoritter fra nettet.

Efter en detaljeret evaluering af vores massagestole kundevurderinger og test på internettet, kan vi præsentere top 8 af vores massagestole for dig og har opsummeret vurderingerne. 

 

 

Uanset om du har haft rygsmerter, en travl dag på kontoret eller gennemført en særlig udfordrende træning, er der intet som en beroligende massage i slutningen af ​​en stressende dag (eller i begyndelsen af ​​dagen, hvis vi skal være ærlige) .

Efter at have evalueret vores 340 MassagestolVi kan introducere dig til top 3 af vores massagestole med kundevurderinger og test online. 

De bedste massagestole hjælper dig med at strække og slappe af. Ved hjælp af specielle rulle-, ælte- og vibrationsmekanismer i lænestolen kan du forberede dig på en unik oplevelse.

I modsætning til de store og omfangsrige massagestole, du finder i massagesaloner eller spabade, giver de bedste massagestole til hjemmet de perfekte funktioner uden at se for klodset ud i dit hjem.

Vi introducerer dig til vores top 3 over de bedste massagestole, viser dig de vigtigste funktioner og forklarer, hvad vores kunder sætter pris på ved enhederne.

Der er trods alt intet mere nyttigt end en, der allerede har erfaring med massagestole.

Vores 340 Evaluerede kundevurderinger.

Hvad er den bedste massagestol til hjemmet?

De bedste massagestole til dit hjem hjælper med at lindre led- og muskelsmerter, men er også funktionelle møbler, der også fungerer som almindelig siddeplads.

Vores massagestolstest viser vores mest populære top 3 i sammenligning.

Funktioner: De bedste massagestole har en række funktioner udover standardfunktionerne. Disse omfatter Shiatsu, bankning, æltning og endda en vægtløshedsfunktion - det betyder, at du kan læne dig tilbage i en position, hvor dine fødder er i niveau med dit hjerte, og du har en følelse af vægtløshed. Disse funktioner skulle også kunne skræddersyes til din krops nøjagtige behov gennem styrke og størrelse. De mest almindelige udtryk vedrørende massagestole kan findes i vores massagestolsordliste og en stor Købsguide til massagestole 2020 kan findes på vores blog.

Airbags: Ud over massagerullerne er mange massagestole udstyret med luftpuder, der leder trykluft ind i små poser i stolen. Når de er oppustet, komprimerer airbaggene musklerne og fremmer blodgennemstrømningen.

hede: En anden funktion, som vi finder særligt attraktiv på en massagestol, er dens varmefunktion. Lokal varme er en velkendt muskelafslapper, der kombineret med massagestolens tryk fører til dyb muskelafspænding.

Stil og størrelse: Læg endelig mærke til, hvor godt lænestolen vil passe ind i dit hjem. Sørg for at tage nøjagtige mål af din plads for at sikre, at stolen passer komfortabelt i både oprejst og tilbagelænet position. Afhængigt af hvor du vil placere massagestolen, vil designet af den nye afslapningsmaskine også spille en rolle i din endelige købsbeslutning. Vi har tre stilfulde muligheder i vores sortiment med et minimalistisk, moderne design, der helt sikkert ville se godt ud i din stue, soveværelse eller arbejdsværelse.

For hvem er en massage stol egnet?

Massagestole er velegnede til alle, der ønsker at leve sundere. Der er blevet forsket meget i massageterapi og dens fordele, og hvis du har din egen massagestol, kan du nyde den dagligt. Nedenfor er nogle af de mange fysiske og mentale fordele ved massage:

 • Reducer stress og angst, mens du øger produktiviteten og årvågenheden
 • Gør humøret op 
 • Bedre søvn 
 • Forbedring af kardiovaskulær sundhed 
 • Håndtering af lændesmerter 
 • Mindre hovedpine -
 • Væk kreativiteten 
 • Genoplive romantik 
 • Bliv mere mobil 
 • Forøg immuniteten 

Hvis du vil vide mere om fordelene ved massagestole for krop og sjæl, så tag et kig på vores artikel om de 10 bedste sundhedsmæssige fordele ved massagestole.

Hvad skal du passe på med en massagestol?

 1. pris: Hvad skal en massagestol koste? Ved køb af massagestol er der næsten ingen øvre prisgrænse. Så sørg for at forstå, hvad det tilgængelige budget er. Bare rolig, du finder passende nye drømmemøbler i alle prisklasser.
 2. anvendelsesområder: Hvad skal lænestolen bruges til? Vil du have en ren massagestol, eller skal stykket også fungere som tv-stol i stuen? Hvis du har specifikke smerter, kan nogle enheder fungere bedre end andre.
 3. Typer af massage: Hvis du for eksempel gerne vil have en speciel Shiatsu-massage eller har en specifik lidelse, skal lænestolen også kunne behandle den respektive region og smerterne. Så se nærmere på, om det ønskede objekt tilbyder den ønskede funktion.
 4. Størrelse: Den nye massagehjælper skal selvfølgelig også passe ind i dit hjem. Så tag også et kig på størrelsen på massagestolene. De fleste af vores modeller er designet til at være ekstremt pladsbesparende, selvom du bruger liggefunktionen.
 5. Rådgivning: Bør være vores Online massagestol købsrådgiver ikke nok, kontakt os venligst eller besøg en af ​​vores Showrooms. Vi er i butikken, via Telefon og e-mail og ser frem til at hjælpe dig med din beslutningstagning.
 

1. Model P A350 - Naipo Zero Gravity Massagestol

Vores kundefavorit er det A350 massagestolsom takket være sit fremragende pris-ydelsesforhold gør vores kunder glade og ikke lader noget tilbage at ønske.

massagestol test

Stolen byder på 12 førsteklasses automatiske massageprogrammer, samt mulighed for at lave din egen massagetype.

Takket være den automatiske kropsscanning er lænestolen i stand til at tilpasse din krop perfekt til din krop og de rigtige trykpunkter. Med 16 Luftpude airbags til skuldre, arme, hofter og lægge.

 

Derudover er der indbygget et 3D surround-system i lænestolens krop, som du kan blive fortryllet med din yndlingsmusik. Dette gør massagen til en hjemmespaoplevelse, især hvis du tænder for den integrerede varmefunktion i den kolde årstid for at varme op og slappe af i dine rygmuskler.

 

Det hele styres via 5 lynknapper i armlænet, en elegant fjernbetjening med LCD-display eller stemmestyring (engelsk). Der burde være den rigtige metode for alle.

 

Det noble design gør denne lænestol til en ægte perle og får den til at fremstå moderne og stilfuld.

Et lyseblåt lys skinner på siderne, hvilket skaber en dejlig stemning i det mørklagte rum.

Hvis du starter en af ​​de to vægtløshedsstillinger nu, kan du nyde en unik massageoplevelse.  

Godt at vide: 

A350 er blandt andet vinderen af ​​sammenligningen på den TÜV-certificerede sammenligningsportal vergleich.org og har klaret sig bedst af alle massagestole (pr. marts 2021).

 

Hvad er A350 massagestolen god til?

Kunder rapporterer for eksempel:

Helt fantastisk, vi elsker det. Min kæreste og jeg bruger den næsten hver dag, og efter en hård dag på arbejde falder man endda hurtigt i søvn, varmen i ryggen føles også meget dejlig. For 2000 € får du her et fantastisk produkt, du bliver masseret over hele kroppen. Fødder, balder, hænder, skuldre og ryg. - Niklas via Amazon

Hvis du leder efter en lænestol i topklasse, er denne model det rigtige valg. På trods af den relativt høje pris, finder du efter vores mening et godt forhold mellem pris og ydelse. Der er næsten ingen funktion, vi savner. massage-ekspert.com 

Super fed enhed du skal prøve hvilken slags program der er godt for dig - Dietl P. via naipo.de

 

Klik her for A350 massagestolen: klik her

 

Video af A350 massagestolen

 

2. 8900 - Naipo Premium rumkapsel design massagestol

Denne massagestol ser ud som om den kunne høre hjemme i cockpittet på et rumskib og har funktioner, som Star Trek-fans kun kan drømme om.

8900 modellen tilbyder en helkropsmassage, med otte Nakke- og rygruller og 38 luftpude-airbags til skuldre, arme, hofter og læg, samt en airbag- og rullekombination til en intensiv fodmassage.

massagestol test

Derudover har den en varmepudefunktion til lænden (lændevarmen) og 12 professionelt designede massageprogrammer samt fuldt tilpassede indstillingsmuligheder for massageområdet, massagetype, hastighed, lufttryk og styrke. De to NASA-inspirerede nultyngdekraftspositioner sikrer også, at du føler dig praktisk talt vægtløs og kan opleve en endnu mere intens massage.

Der er et par andre ekstrafunktioner på denne stol, som vi mener leverer en unik spa-oplevelse, inklusive 3D-surroundlyd, der giver dig mulighed for at indstille din egen afslappende musik eller lydbillede. Touchskærmen til intuitiv betjening af lænestolen og muligheden for at oplade din smartphone med eller uden kabel afrunder oplevelsen.

Selvom enheden ikke er den mindste, er denne massagestol en rigtig pladsbesparer. Takket være den innovative glide- og lænemekanisme behøver massagestolen kun 5 cm fra væggen for at bringe den i lænestilling. Hvis du leder efter en absolut professionel enhed, vil 8900-modellen gøre en drøm til virkelighed. Kropsscanningsfunktionen scanner din krop og tilpasser massagerullerne og luftpuderne optimalt til din krop. På dine mærker, gør dig klar, slap af!

Dette er, hvad netværket siger:

Jeg plejede at gå til massøren en gang om ugen. Nu har jeg min “egen massør” derhjemme og kan få massage når som helst. Jeg kan kun anbefale denne massagestol til alle. -chardelotte via naipo.de

Klik her for 8900 massagestolen: klik her

Video af den luksuriøse massagestol 8900

3. Model A (A150) - massagestol til stue

Hvis du i øjeblikket har ringe eller ingen erfaring med massagestole, er vores A150 model en fremragende indgangsmodel, der kombinerer fremragende massagefunktioner i et diskret og moderne møbel.

Lænestolens design er designet på en sådan måde, at mange øjne kan passere den som en "normal" tv-lænestol. Kun det diskrete betjeningspanel i armlænet antyder, at der er mere teknologi inde i møblet, end man skulle tro. En god mulighed for at overraske dine gæster med en uventet rygmassage.

Stolen har alle de uundværlige funktioner fra en topmassagestol, herunder tre automatiske massageområder, integrerede Bluetooth-højttalere og en ekstra opbevaringslomme til smartphonen. Massagefunktionen omfatter tre kontroltilstande med to intensitetsniveauer. Massagekraften er lige så stærk som med de store massagestoleI modsætning til de store modeller sætter vores kunder pris på, at A150 lænestolen integreres perfekt i opholdsrummet eller stuen.

A150 er ikke kun velegnet som massagestol, men også som traditionel stue- eller spillestol takket være den medfølgende sædehynde. Derudover ankommer det gode stykke færdigmonteret til dig. Sæt strømstikket i stikkontakten og slap af med det samme!

Anmeldelser fra nettet:

 

”Lænestolen fungerer rigtig godt, selv over længere tid. Hvis du bruger det i 15 til 20 minutter om dagen, lindrer det mine kroniske rygsmerter meget!" - Maximilian B. via naipo.de

Et fantastisk produkt. Tilbyder ægte afslapning og kan alt, hvad du ville forvente af sådan en professionel enhed. Forarbejdning fra syntetisk læder er meget god og ser smart ud. Banke, ælte, lufttryk og Shiatsu massage, ergonomisk L-formet design ... Jeg bruger den jævnligt efter træning eller efter arbejde. - Albert via Amazon

Klik her for A150 massagestolen: klik her

 

 

Alle massagestole i sammenligning

 

MODEL MGC-A350 MGC-A150 MGC-8600 MGC-8900 MGC-5866 MGC-6037 MGC-1900
vægtløshed ja nej  ja ja ja nej nej
varmefunktion ja nej ja ja ja nej nej
Antal luftpuder 24 2 34 38 30 8 8
Lægmassage ja nej ja ja ja ja ja
Hjul massage ja nej ja ja ja nej nej
USB-port ja nej ja ja ja ja nej
Montering kræves ja nej ja ja ja nej ja
Stor (cm) Stående stilling: 150 * 76 * 113 Liggestilling: 174 * 76 * 71 Stående stilling: 91.49 * 61.49 * 87.3 Stående stilling: 155 * 85 * 120 Liggestilling: 200 * 85 * 99 Stående stilling: 170 * 85 * 125 Liggestilling: 205 * 85 * 83 Stående stilling: 157 * 77 * 122 Liggestilling: 176 * 77 * 92 Stående stilling: 141 * 80 * 114 Stående stilling: 116 * 70 * 118 Liggestilling: 149 * 70 * 86
energiforbrug 120W 45W 260W 180W 180W 150W 96W
Vægt (kg) 88 25 152 169 112 82 50

 

Hvor kan du prøve massagestole? 

Du kan teste massagestole fra NAIPO forskellige steder i Tyskland. 

Du kan generelt teste alle modeller direkte på vores lokation i Hamborg.

Du kan bruge udvalgte modeller hos vores samarbejdspartnere, og afhængigt af lokationen vil du også modtage rådgivning. 

Det er også muligt at bestille en gratis konsultationstid direkte på vores hjemmeside. 

Du kan få mere information her. 

 

Tips til brug af massagestol

Hvis du laver lidt motion, anbefaler vi at tage det langsomt. 

Massagestole virker på kroppen som et træningsprogram. 

Så det kan ske, at du en dag efter brug af en massagestol kunne mærke en spænding, der ligner en øm muskel. 

Som hovedregel skal du ikke overdrive det – især ikke i starten

Hvor ofte kan du bruge massagestole?

Massagestole bør ikke bruges skødesløst. 

For begyndere anbefaler vi altid kortere sessioner i starten. 

Praktisk: De fleste NAIPO massagestole har en integreret automatisk timer.

Det optimale tidspunkt for en session i massagestolen er inkluderet 15-20 minutter.

15-20 minutter lyder måske ikke længe, ​​men de første par brug på en professionel massagestol bør gribes an på samme måde som en ny sport: langsomt. 

Mange af vores kunder rapporterer nogle gange om ømme muskler, som opstår efter første brug i en massagestol. Men der er ikke noget at bekymre sig om: Alle kunder, der har rapporteret disse indledende ømme muskler, har også rapporteret, at de oplevede, at deres krop var betydeligt mere afslappet, efter at de indledende ømme muskler var aftaget.  

Derefter kan du støt øge brugsfrekvensen. 

Du opnår optimale effekter, hvis du bruger din massagestol 3-4 om ugen. 

Leder du efter en massagestol, men overvældet af det store antal valgmuligheder?

Er du ved at løbe tør for nerver og forsøger at kigge igennem de mange funktioner og funktioner, der er tilgængelige for endelig at finde den rigtige lænestol?

I denne artikel vil vi gerne trin for trin forklare de forskellige købskriterier for en massagestol, så dit nye boligtilbehør er perfekt skræddersyet til alle dine behov og også passer ind i dit budget.

Vi kæmper os gennem krattet af information og vil gerne koncentrere os om det væsentlige, så du får en klar plan uden unødvendige forstyrrelser. At finde den rigtige model er en leg. Lad os komme direkte til sagen!

Massagestol - hvor længe skal jeg bruge?

De fleste af disse massagestole tilbyder forudindstillede længder til massagesessionerne. 

Start med det korteste og brug det korteste program i en uge. 

Inden for denne uge burde du være i stand til bedre at vurdere, hvordan du har det nu. 

Forøg varigheden i små trin, hvis du ikke har trænet i lang tid.

På den måde kan kroppen optimalt tilpasse sig massagen.

massagestol

Sådan vælger du en god massagestol

Der er to nøglespørgsmål, du skal stille dig selv, før du overhovedet går i gang. Disse er:

 1. Hvor meget skal du bruge?

 2. Hvorfor vil du købe en massagestol?

Svarene på begge disse spørgsmål danner grundlaget for din beslutningstagning. Hvis du kan svare på spørgsmålene, er spørgsmålet "hvordan finder du den rigtige massagestol" meget nemmere. At besvare begge spørgsmål kan dog være mere kompliceret, end du tror.

Lær nu vigtige udtryk at kende, som du bør kende, før du køber en massagestol: Massagestol ordliste udtryk

Hvor meget skal du bruge?

Spørgsmålet om det nødvendige budget er meget enkelt. Du kender dine udgifter, og du ved, hvor mange penge du har til rådighed. For groft at klassificere massagestole, brug følgende som en generel vejledning:

Billig lænestol

Disse er billige og opfylder også grundlæggende funktioner. I nogle tilfælde er massagestole i denne kategori baseret på forældet (omend nogle gange godt implementeret) teknologi. I andre tilfælde bruger de bare et nedskaleret ryglæn eller tilbyder færre funktioner. Mange kunder klager online over de ofte klumpede designs.

Med A150 massagestol til et gennemsnit på € 550 Naipo har udviklet en moderne massagestol, der kombinerer en afslappende massage med et diskret design, der endda kan bruges i de mindste rum.

A150 ser ikke "klumpet & formløs" ud, men imponerer med sin flotte, tidløse silhuet.

Den minimale størrelse får lænestolen til at se upåfaldende ud – men massagen er altid overraskende i forhold til størrelsen.

massagestol billig sort

Middelklasse lænestol

Denne brede prisklasse omfatter langt de fleste massagestole på markedet i dag. Du kan finde en række muligheder her. Fra veludstyrede allround-lænestole til ægte specialmassagelænestole, der bruger mere begrænsede, exceptionelt velimplementerede funktioner og er skræddersyet til specifikke massagebehov.

Middelklassen er særlig populær A350 massagestol i beige eller sort.

 

Højkvalitets lænestol

I denne kæmpe kategori kan du betale op til 12.000 euro eller mere per model.

Og selvfølgelig, jo flere penge du er villig til at bruge, jo flere funktioner og bedre design kan du forvente.

Nogle af lænestolene i denne gruppe er sande mesterværker. De kan næsten alt og har feel-good-funktioner, der er ren fornøjelse for den glade ejer.

Vi er dog overbeviste om, at nogle nyere funktioner ofte er ude af proportioner med en pris på for eksempel 15.000 €.

Erfaringerne fra Naipo-udviklingsteamet har vist, at nogle testpersoner, der testede massagestolsmodeller, ofte ikke mærkede nogen forskel på en model til € 8000 eller € 15.000.

 

Ein den absolutte luksusmodel er MGC-8900, som fås i tre farver. Denne massagestol vil give dig en oplevelse, som du aldrig vil glemme. Modellen dækker alle tænkelige funktioner, som en high-end massagestol bør have.

[VIDEO] Se nu sådan ud MGC-8900 lænestol en statue bragt til live:

Efter mange års udvikling overbeviser dette mesterværk med alle de funktioner, som en moderne massagestol bør have. De tekniske funktioner omfatter en tablet, som lænestolen kan styres med.

 

 Mens stole i den nedre ende af prisspektret er mere begrænsede med hensyn til funktioner, er der fremragende modeller i alle prisklasser, så uanset dit budget, kan du finde noget, du vil være helt tilfreds med.

Bare gennemse det store udvalg af forskellige modeller for dig selv: Klik her

Hvorfor vil du have en massagestol?

Det andet spørgsmål er lidt vanskeligere, men det er her, industrien gør det lidt nemmere for dig.

Der er to grundlæggende typer massagestole: terapeutiske og rekreative massagestole.

Terapeutiske massagestole

Terapeutiske lænestole er designet til at imødekomme specifikke medicinske eller kiropraktiske behov. Virkeligheden er at 8 ud af 10 tyskere vil opleve voldsomme rygsmerter på et tidspunkt i deres liv. Tallene er ikke så forskellige i andre dele af verden.

Mens lindring af rygsmerter er den vigtigste grund til, at folk overvejer at købe en terapeutisk massagestol, kan den bestemt også bruges til at behandle en række andre tilstande. Herunder nakke- og skuldersmerter, bensmerter, forhøjet blodtryk og stress-relaterede sygdomme.

Afhængigt af dine specifikke behov vil den "ideelle" række af funktioner også ændre sig.

 

Hobby/fritids massagestol

Relax-stole med massagefunktion er af mere generel karakter.

De har ofte nogle terapeutiske funktioner, men har en tendens til at lægge lige så meget eller endnu mere vægt på fritidsfunktioner som MP3-understøttelse, programmerbare og gembare massageindstillinger, LED-lys og lignende.

Nogle vil måske blot have en tv-lænestol med massagefunktion.

Selvfølgelig er der meget overlap her, og selvom dine primære behov er terapeutiske, betyder det ikke, at du ikke vil gå glip af visse bekvemmelighedsfunktioner, men det kommer vi til i næste afsnit.

Så – hvor meget skal du bruge og hvad skal du bruge lænestolen til?

Hvis du lider af kroniske rygsmerter eller iskias, eller har du et job, hvor du arbejder mange timer ad gangen under stress, så peger alle disse faktorer på meget specifikke karakteristika.

På den anden side, hvis du efter en lang arbejdsdag kun ønsker en lænestol, hvor du kan læne dig tilbage og nyde en beroligende massage, så vil din søgning føre dig til helt andre produkter.

Massagestolsfunktioner: Funktioner, funktioner og flere funktioner

Så når du har fået svar på ovenstående grundlæggende spørgsmål om behov og pris, er næste skridt at finde ud af, hvilke massagestolsfunktioner der er vigtigst for dig.

Egenskaberne kan groft opdeles i tre kategorier:

- Grundlæggende massagestolsteknologi (kerneteknologi)

- Terapeutiske funktioner

- komfortfunktioner

Den bedste ting at gøre her er blot at liste alle de funktioner, du er interesseret i, og derefter rangere dem i prioriteret rækkefølge, før du køber en massagestol.

Lad os se på de enkelte kategorier én efter én.

Hovedteknologi til massagestol

Det er de væsentlige elementer, der optræder (eller kan forekomme) i næsten enhver massagestol.

Tænk på disse som den kerneramme, som resten af ​​ethvert design vil blive bygget op omkring.

Kerneteknologierne omfatter:

Massageskinne (massagebane)

Hver samtale om en massagestol skal starte her, og der er tre forskellige typer massageskinner, også kendt som "massagebaner":

 • Fast ramme - Dette er en simpel rektangulær ramme, der findes på billigere stole, der har stationære massagehoveder monteret på dem. Fordi hovederne ikke bevæger sig, giver de muligvis ikke en premium massageoplevelse.

Dybest set vibrerer hovederne bare på plads. Så, når de stramme pletter i din ryg ved et uheld rammer hovedernes position, kan det resultere i en anstændig, men ikke usædvanlig, massage. Hvis ikke, vil oplevelsen være under gennemsnittet.

Hver af disse modeller vil give dig en beroligende massage: Klik her

Bemærk, at der i nogle tilfælde anvendes en fast ramme i forbindelse med bevægelige hjul. I disse tilfælde er rullerne dog begrænset til kun at bevæge sig langs X- og Y-akserne. Rammen følger ikke krumningen af ​​din rygsøjle, hvilket betyder, at massagen er af lidt ringere kvalitet.

 • S-skinne - Er den nuværende industristandard. I modsætning til de stive rammeprodukter er denne formet til at følge kurven på din rygsøjle. Rullerne monteret på den løber fra nakken til halebenet og tilbyder en konsekvent fremragende massageoplevelse.

 

 • L-skinne - Er det seneste inden for massagestolsteknologi. L-skinnen, eller Hybrid L/S-skinnen, kombinerer standard S-skinnen med en forlængelse, der bøjer sig under sædet, så rullerne kan massere fra nakken til balderne og bagsiden af ​​lårene.

Reel array

Rullerne er den udøvende kraft, der bruges til at massere. Den nuværende industristandard er brugen af ​​firedobbelte hjul, selvom nogle massagestole bruger tre- eller dobbelthjul som en omkostningsbesparende foranstaltning. Der er også nogle få modeller tilgængelige i øjeblikket, der bruger et array med seks hjul. Disse er dog stadig sjældne i øjeblikket.

En tommelfingerregel: flere roller = bedre massageoplevelse.

Husk, da vi nævnte ovenfor, at nogle billige lænestole bruger ældre teknologi?

Dette er et sådant tilfælde. Nogle stole bruger stationære massagehoveder eller forbundne par massagebolde i stedet for ruller.

Disse har en tendens til at få et andet trins resultat. Massagebolde er dog det bedste valg blandt de billige mulighederda de ikke forringer den samlede oplevelse markant.

Rollejusteringsteknologier

Der er fire muligheder her.

 • Ingen mulighed for rullejustering - Denne teknologi er sjælden, men nogle billige stole giver afkald på enhver form for hjuljustering. Du modtager din massage, hvor rullerne er placeret i lænestolen. Hvis du er på linje med trykpunkterne på din krop, får du en god massage. Hvis ikke, så er du uheldig, medmindre du vil glide frem og tilbage i stolen, indtil du finder en bedre position.
 • 3D kropsscanning - Dette er den mest almindelige metode til at justere rullepositionen og bredden af ​​massagefeltet. Hver gang du bruger stolen, før din massage begynder, scanner computeren ombord dine trykpunkter og justerer rullernes position derefter.
  Desværre svigter teknologien nogle gange, og giver massagestolen ikke også mulighed for manuel justering, så må man stole på massagestolens 3D kropsscanning.

NAIPO-modeller tilbyder både en automatisk kropsscanning og en manuel indstillingsmulighed: Klik her

 

 • Manuel indstilling - Nogle massagestole undlader en computerstyret justering af rullerne og massagefeltet. Her kan brugeren foretage manuelle indstillinger ved hjælp af fjernbetjeningen. Det tager lidt tid at få rullernes positioner helt rigtige, men det vil sikre, at rullerne altid er præcis der, hvor de er mest effektive.
 • Hybrid tilgang - Disse lænestole tilbyder det bedste fra begge verdener: en kropsscanning for bekvemmelighed og manuelle justeringsknapper, der tillader finjustering i tilfælde af, at kropsscanningsteknologien ikke virker 100 %. Du kommer til at betale lidt flere penge for en lænestol som denne, men de fleste finder det en investering værd.

Massage teknik muligheder

Den rollebaserede massage kan udføres på en række måder. Dybest set, jo mere du er villig til at betale for din stol, jo flere massageteknikker har du til din rådighed.

Teknikkerne falder i to kategorier: Grundlæggende og avancerede teknikker.

Grundlæggende teknikker er præcis, hvad de lyder som og omfatter de grundlæggende former for massage som, æltning, bankning, rulning og lignende.

Avancerede massageteknikker er normalt opkaldt efter det land, der opfandt dem: Svensk, Thai, Shiatsu - i tilfælde af massageteknikken, der opstod i Japan - og så videre.

De fleste massagestole tilbyder en vis mulighed for at justere massagen via hastighed og intensitetsniveauer med fjernbetjening, men det er ikke altid tilfældet.

Nogle budgetmodeller har kun en enkelt indstilling, så det er værd at lave lidt research for at finde ud af, hvordan du kan få flere tilpasningsmuligheder for dine penge.

Alle NAIPO massagestole kan altid justeres ved hjælp af et kontrolpanel. 

Luftpudemassagetilstand

De fleste massagestole tilbyder to forskellige typer massage: rullemassage og airbagmassage eller luftpudemassage. Da massageairbagteknologien nu er i anden generations udvikling, er det vigtigt at vide, om airbaggene i din drømmelænestol er fra første eller anden generation.

Generelt: Jo flere airbags, jo bedre massage.

Som ved den rollebaserede massage giver de fleste lænestole med luftpuder dig mulighed for individuelt at justere oplevelsen ved hjælp af en gradvis intensitetsindstilling på fjernbetjeningen. Dette kan dog ikke tages for givet. Der er nogle få lavprismodeller, der kun tilbyder et enkelt niveau af luftmassageintensitet.

Disse lænestole tilbyder et fremragende antal airbags, som optimerer massageoplevelsen: Klik her

Som du kan se, er der meget mere i massagestolens grundlæggende funktioner, end du kan se ved første øjekast!

Metoder til at betjene en massagestol

Der er fire hovedmetoder til at betjene en massagestol.

 • Mange modeller har en fjernbetjening for at lette betjeningen under massagen.
 • Ydermere kan diverse massagestole også styres med integrerede knapper og knapper udover at de kan styres af en fjernbetjening.
 • Meget moderne massagestole fra forskellige mærker som OSIM og Fujiiryoki har en app-styring, hvormed du kan få adgang til stolens funktioner via smartphone.
 • Derudover er der modeller, der helt undværer konventionelle fjernbetjeninger og tilbyder styring ved hjælp af en tablet.

 

Terapeutiske funktioner

Kort sagt er disse funktioner inkluderet i massagestole for at hjælpe med at få dig til at føle dig bedre og for at hjælpe med at lindre og eliminere visse symptomer.

Der er ikke sådan noget som en "perfekt" massagestol, og ingen lænestol tilgængelig på markedet i øjeblikket, der samler alle de terapeutiske funktioner i denne kategori såvel som alle funktionerne fra "Fritid"-sektionen. Dette gør det så meget desto vigtigere at tænke over, hvad du egentlig ønsker, når det kommer til terapeutiske funktioner.

Dybvævsmassage

Mens en almindelig rullebaseret massage føles fantastisk og endda har en vis terapeutisk værdi, er dybvævsmassage endnu bedre.

Det finder du i modelbeskrivelserne af massagestolene på to måder. Nogle gange taler producenterne kun om "deep tissue massage". Andre steder angiver de dog denne funktion som "3D" eller "4D" teknologi.

Udtrykket "4D-teknologi" har brug for en forklaring. Grunden til at det blev introduceret var simpelthen fordi det var det I tilfælde af en S eller hybrid L/S skinnestol kan hjulene allerede flyttes tredimensioneltfordi skinnen er buet for at tilpasse sig krumningen af ​​rygsøjlen og tillade en vis bevægelse langs Z-aksen.

Slap af i nul tyngdekraft

Denne lille, men vigtige egenskab, der forbedrer massageoplevelsen, skal ikke undervurderes. Ved at placere dig i en position, hvor dine knæ er lidt over dit hjerte, giver lænestolen dig en følelse af vægtløshed. Derudover gør denne position det muligt for din krop at ligge mere fast mod stoleryggen takket være din kropsvægt, hvilket igen gør det muligt for rullerne at give en dybere massage.

Omkring en tredjedel af de massagestole, der findes på markedet i dag, tilbyder en Zero-G-funktion. Disse modeller har 1-3 forskellige siddepositioner.

Massagestol med varmefunktion - terapeutisk varme

Så god som massagen er, Varme + massage er endnu bedre. Omkring halvdelen af ​​de lænestole, der findes på markedet i dag, tilbyder en eller anden form for varmefunktion. Det overvældende flertal af disse modeller tilbyder ofte kun varme i lænden.

Nogle udvalgte massagestole tilbyder flere opvarmningsmuligheder. Nogle tilbyder disse i åbningerne til benmassage (hvis stolen har dem), andre kan generere mere rygvarme. Den ene har endda et elektrisk tæppe og rygvarme for at give dig hele kropsopvarmningsprogram.

En tommelfingerregel: Jo mere varme, der kan genereres, jo dyrere er lænestolen. Selvom det er ualmindeligt, kan du nogle gange finde modeller, der tillader præcis temperaturkontrol. Det er selvfølgelig en fin bivirkning, hvis funktionen mangler, men det forhindrer sjældent et køb.

Kropsstræk

Muligheden for kropsstrækning (f.eks. Thai stretching) er uden tvivl en af ​​de mest indflydelsesrige terapeutiske funktioner, som moderne massagestole kan have. At strække kroppen giver øjeblikkelig smertelindring ved at aflaste trykket på de forstyrrede diske i rygsøjlen.

Bemærk, at der er to andre funktioner, der giver samme fordel, men er mindre voldsomme: taljerotation og hoftesving. Der er et par massagestole, der tilbyder disse funktioner sammen med kropsstrækfunktionen. Ved første øjekast virker dette overflødigt. Men hvis du tænker over det, er det faktisk en meget god ting set fra brugerens synspunkt.

Tænk på kroniske smerter. Sværhedsgraden af ​​smerten kan variere meget fra den ene dag til den anden. På de dage, hvor smerten er særlig kraftig, kan kropsstrækningen være for hård at bruge. I dette tilfælde er det godt at have en mindre intens mulighed.

Af netop denne grund kombineres kropsstrækning, hofterotation og hoftesving nogle gange i terapeutiske modeller.

Punkt- og zonemassagetilstande

Endnu en fantastisk terapeutisk funktion. Med denne funktion kan du gøre alt lige Sæt det igangværende massageprogram på pause, og lad rullerne ælte præcis, hvor du har brug for dem. Du kan derefter give dig selv så meget tid som nødvendigt til at arbejde knuderne og spændingerne ud af din ryg, før du fortsætter med dit valgte massageprogram.

Læg- og fodmassage

Rundt regnet to tredjedele af de lænestole, der findes på markedet i dag, er udstyret med benmassagefordybninger. Oftest udføres lægmassagen med airbags og fodmassagen af ​​to ruller. Nogle billige massagestole bruger en simpel vibrationsagtig massage af fodsålerne.

Dyrere lænestole tilbyder mere avancerede massagefunktioner, såsom tredobbelte eller firedobbelte ruller til fodsålerne, forskellige typer massage (hvad med en Shiatsu fodmassage? Selvfølgelig muligt med en Shiatsu massagestol!), Opvarmede massageåbninger og mere.

Komfortfunktioner

Selvom disse funktioner ikke direkte forbedrer massageoplevelsen, lægger visse brugere særlig vægt på dem. De mest almindelige tilgængelige komfortfunktioner er:

Rumbesparende design

Dette er et vigtigt punkt og ekstremt vigtigt for mennesker, hvor pladsen er begrænset. De fleste massagestole kræver et mellemrum på omkring 45-60 cm mellem stoleryggen og væggen, som den er placeret mod. I betragtning af at lænestolene alligevel er ret store, kunne de godt fylde et rum.

Lænestole, der er bygget i et pladsbesparende design, behøver kun cirka 10 cm fra væggen, hvilket gør dem til et fabelagtigt møbel til næsten ethvert rum.

Kan forlænges Osmanniske

De fleste massagestole er designet til personer mellem 150 cm og 185 cm høje. Omkring halvdelen af ​​de lænestole, der findes på markedet i dag, er udstyret med en skammel og et forlængermodul, hvilket gør dem velegnede til brugere, der er op til 195 cm høje.

Skjul skammel

Æstetik er meget vigtigt for nogle mennesker, og hvis der er noget, der får en massagestol til at ligne en træstub i rummet, så er det de fremspringende benmassageåbninger.

Den skjulte skammel tilbyder en genial løsning på dette problem. Når den ikke bruges til massage, kan benmassagebeslagene foldes ind i selve lænestolen, så den ligner normale stuemøbler.

Du betaler et lille ekstra gebyr for denne funktion, men hvis æstetikken er vigtig for dig, er investeringen det værd.

MP3 understøttelse

Dette er en af ​​de mest populære bekvemmelighedsfunktioner på markedet i dag, for hvem nyder ikke at lytte til deres yndlingsmusik, mens du nyder en afslappende massage?

Der er tre mulige implementeringer for denne funktion i stole, som de tilbyder:

 • SD-kortslot: Helt klart den mest ubelejlige løsning set fra brugerens synspunkt.
 • Én USB-porthvormed du kan indlæse din musik på en USB-stick og tilslutte den til stolen. Dette er "standard" implementeringen.
 • Bluetooth-kompatibilitet, giver dig mulighed for trådløst at forbinde din smartphone eller tablet til højttalerne i massagestolen.

luft ionisator

Luftionisering tilbydes kun i omkring 10 % af de lænestole, der er tilgængelige på markedet i dag. Det er en lille funktion, som nogle brugere finder ekstra afslappende. Ved forsigtigt at trække ioniseret luft over brugerens ansigt, mens massagen udføres, tilskyndes afslapning.

 

 

Køb af en massagestol: at træffe det rigtige valg

Nu hvor du har en fornemmelse af, hvad en massagestol kan, begynder det virkelige sjove.

Når du ved, hvad dit budget er, og hvorfor du ønsker en massagestol, er det tid til at begynde at tænke over, hvilke funktioner der er vigtigst for dig. Er terapeutiske funktioner vigtigere for dig eller er komfort og fritid i forgrunden? Du skal nu lave en liste over de funktioner, du ønsker. En god tommelfingerregel er:

 • Vælg fem funktioner (inklusive grundlæggende funktioner) for en prisbillig stol
 • Ni til en mellemklassestol
 • Så mange du kan lide for en high-end lænestol

Så baser din søgning efter en massagestol på de funktioner, der er din prioritet. Du kan måske ikke finde et præcist resultat, men med det store antal lænestole, der findes på markedet i dag, vil du være meget tæt på dit drømmestykke!

Test din drømmelænestol i Hamborg

Som førende leverandør inden for massageapparater kan du for eksempel teste NAIPO massagestole i vores officielle showroom i Hamborg.

Adressen er: Am Grasbrookpark 1, 20457 Hamborg

Udover massagestole kan du også forvente forskellige massageapparater til skuldre, ben, arme, ryg og fødder – NAIPOs produkter dækker hele kroppen.

 

Test massagestole uden for Hamborg

Hamborg er for langt væk for dig?

Vær ikke urolig!

Vi udvider løbende vores lokaliteter.

For eksempel kan du gratis teste vores lænestole udvalgte steder med den rette stemning. Disse omfatter indkøbscentre, biografer og restauranter. 

På den måde kan du kombinere det behagelige med de brugbare og test massagestole i hyggelige omgivelser.

Ekstra: Book en gratis, personlig konsultation

Individuel kunderådgivning er meget vigtig for os. 

Derudover kræver moderne problemer moderne løsninger. Så også den såkaldte Corona-tid. 

Derfor har vi bygget et bookingsystem på vores hjemmeside. 

Vi vil gerne bemærke, at booking er valgfri, og at du stadig kan optræde i officielle NAIPO showrooms i almindelig åbningstid. 

Ikke desto mindre anbefaler vi i øjeblikket - til gavn for alle kunder - at foretage en reservation på forhånd.

Hele bookingprocessen er naturligvis en 100% gratis service og kan nås via dette link: https://www.naipo.de/collections/showrooms

Vi ser frem til at møde dig!

 

Er der en massagestolstest fra Stiftung Warentest?

Desværre er der i øjeblikket ingen officiel test fra Stiftung Warentest for massagestole. 

Men vi har mulige årsager:

Regeringen ønsker ikke længere at støtte fonden økonomisk.

Forbundsregeringen overvejer at give Federation of German Consumer Organisations (VZBV) en større del af sit budget end Stiftung Warentest.

Derfor vil fonden modtage 970.000 euro i år og yderligere 2023 euro i 490.000.

Ifølge en rapport fra "Welt" overvejer den føderale regering at give en større del af sit budget til Federation of German Consumer Organisations (VZBV) end til Stiftung Warentest.

Af denne grund er det endnu uvist, om der kommer en test af fonden for massagestole i den nærmeste fremtid. 

Vi vil meget gerne tage imod det!

Massagestolenes historie – Sådan startede det hele

Der er beviser for, at massage er blevet praktiseret rundt om i verden siden oldtiden i forskellige lande som Grækenland, Kina og Rom.

Selv gamle egyptiske hieroglyffer indikerer brugen af ​​massage.


Massagestol: sådan startede det hele


I 1950'erne blev den første mekanisk betjente massagestol introduceret.

De startede som meget simple enheder, men har udviklet sig til de komplekse maskiner, de er i dag.

Den allerførste massagestol blev udviklet af en japansk mand ved navn Nobuo Fujimoto i byen Osaka i 1954.

Da han arbejdede på et offentligt bad, tænkte Nobuo altid på nye måder at hjælpe sine kunder med at slappe af og slappe af.

Baseballs, planker af træ og stykker af cykelkæder var nogle af de kasserede genstande, han brugte til at bygge sin første prototype.

Langsomt men sikkert fik lænestolen fat på feriesteder og offentlige badesteder, men massagestolene blev endnu ikke udbudt til private kunder.

Hvor meget strøm bruger en massagestol?

Hvilke massagestole anbefales til kommerciel brug? 

Teoretisk set kan du også bruge de samme massagestole til kommercielt brug, som er beregnet til private kunder. 

Det giver særlig mening, hvis du for eksempel driver et fitnessstudie, og der er et eksklusivt område, som kun premium-medlemmer har adgang til. 

Ellers kan vi anbefale moderne, møntbetjente massagestole. 

Køb en massagestol på konto

Køb på konto er muligt med Klarna på Naipo.de.

Køb en massagestol på afbetaling

Afbetalingskøb af massagestole er muligt med Klarna eller EasyCredit. 

Du vælger betalingsmetode i bestillingsprocessen og udfører ordren som specificeret.

Køb en massagestol i Schweiz - du kan gøre det her

Hvis du ikke er fra Østrig eller Tyskland, men alligevel ønsker at købe en massagestol fra testen, kan vi berolige dig: 

Du kan nemt købe massagestole fra ASPRIA og PASITHEA SERIES massagestole på naipo.ch. 

Der er fragtomkostninger, men vi har ikke haft problemer med tolden. 

Den aktuelle leveringstid for massagestole i Schweiz er 30 dage.

Konklusion: hvordan vælger man en massagestol?

Som du kan se, er spørgsmålet om, hvordan man vælger en god massagestol, meget mere komplekst, end det først ser ud til. 

Men med denne metode er det nemt at finde den perfekte massagestol til dig og din familie.

Du vil have en klar fornemmelse af, hvad du vil have, og hvor mange funktioner du med rimelighed kan forvente i hvert prispunkt, selvfølgelig med tanke på, at der vil være forskelle fra model til model.

Har du brug for mere hjælp?

Du er velkommen til at kontakte vores uddannede specialistpersonale via e-mail og modtage gratis rådgivning: 

support@mustbuy.eu

Telefonisk: 

Hævelse

www.Naipo.de

www.google.de

trustedshops.de

https://de.wikipedia.org/wiki/Massagesessel

https://www.presseportal.de/pm/38757/4726993

 

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden offentliggørelse