Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

9 massagestol ulemper at overveje

Selvom massagestole byder på mange fordele, er der også nogle ulemper, som måske skal overvejes.

Denne artikel dækker ulemper ved massagestol med mulige løsninger.

 

Høje omkostningerDen største ulempe er de høje omkostninger. En god massagestol kan være meget dyr og ikke alle har råd til en. Prisen varierer afhængig af mærke og model og afhænger også af hvilke funktioner og specialfunktioner der er inkluderet.opløsning: Vælg eventuelt en massagestol, der har fået en overhaling. 

En anden mulighed er et afbetalingskøb, som deler den høje pris over 6-24 måneder.

 

pladsproblemEn anden ulempe er, at massagestole for det meste skal placeres i lejligheder eller huse med begrænset plads. De er ret store og fylder meget - hvilket betyder, at de kun kan rummes i større rum. Derudover er byggeriet ofte tidskrævende og kompliceret - hvilket kan medføre ekstra omkostninger.

 

opløsning: 

Moderne massagestole med mange funktioner er som regel større end de modeller, der har færre funktioner. 

Ikke desto mindre er der nu modeller, der fylder betydeligt mindre, når de ligger ned. 

 

Vægtbegrænsninger


Desuden kan nogle modeller kun bruges af personer, der er nogenlunde i samme vægtområde. Så hvis du vil bruge den samme lænestol med flere personer, bør du inden du køber tjekke, om din vægt ikke overstiger lænestolens maksimale bæreevne.

bevægelsesfrihedEndelig har nogle lænestole også tekniske begrænsninger vedrørende den tilladte bevægelsesfrihed for brugeren - som bør tages i betragtning ved køb eller test.

Alt i alt giver massagestole mulighed for afslapning og pusterum fra det daglige arbejde, men overvej de omkostningsbeløb og højde- og vægtbegrænsninger, der er anført ovenfor, før du forpligter dig til en!Massagestole kan ikke testes på forhånd

 

Vær forsigtig, når du køber en massagestol. Hvis du ikke prøver modellen først, kan den blive en hindring, der forstyrrer afslapning i stedet for at fremme den. Forskellige egenskaber som størrelse, vægt eller teknologier kan variere fra bruger til bruger, og hvis du ikke på forhånd ved, om stolen lever op til kravene, risikerer du at foretage en uhensigtsmæssig investering. Man bør derfor teste og sammenligne for at sikre, at massagestolen passer til ens behov.

Løsning: Etablerede udbydere tilbyder normalt flere muligheder for at teste massagestole live hvert år.

 

Dårlig service fra massagestolsmærket

 

At købe en massagestol bør være gennemtænkt, da dårlig kundepleje fra producenten ikke kun risikerer at spilde penge, men også betyder, at du ikke får support, hvis der opstår problemer. Dårlig service kan blandt andet føre til forsinkelser i behandlingen af ​​tekniske fejl eller returneringer og manglende modtagelse af reservedele eller nødvendige reparationer. Inden du foretager et køb, er det derfor tilrådeligt at undersøge kvaliteten af ​​brandets service og vælge en leverandør med gode vurderinger og kundetilfredshed. På den måde kan du være sikker på, at du får støtte, hvis der opstår problemer.

 

opløsning: Hvis det er muligt, skal du vælge en model fra en national udbyder. 
Så kan du på den ene side teste modellen på forhånd, på den anden side kan du teste servicen på forhånd og dermed få en forsmag.Forældet teknologi

 

At købe en massagestol skal være gennemtænkt, da der er mange ulemper ved at bruge forældet teknologi. Ofte er teknologien ikke længere up to date, og funktioner understøttes ikke længere. Dette kan føre til øgede sikkerhedsrisici, vanskeligere reparationer og gå glip af state-of-the-art afslapningsmuligheder. For at undgå disse problemer bør du på forhånd orientere dig om stolens teknologi og tjekke, om den stadig er opdateret. På denne måde kan grimme overraskelser undgås.

 

opløsning: Spørg eventuelt hvor længe modellen har været på markedet. Futuristisk udseende modeller er normalt på markedet i maksimalt 5 år.Vedligeholdelsesvenlige massagestole 

 

At købe en massagestol skal være gennemtænkt, da du hurtigt kan komme i problemer med at købe en model, der kræver vedligeholdelse. Ofte kræver disse stole regelmæssig vedligeholdelse og service for at holde dem kørende. Dette påvirker ikke kun stolens levetid, men øger også risikoen for alvorlige defekter. Det er derfor tilrådeligt at orientere sig om vedligeholdelsesinstruktioner inden køb og at spørge producenten om antallet af nødvendige vedligeholdelsesintervaller. Dette er den eneste måde at være sikker på, at du får en model, der er holdbar og nem at vedligeholde.

 

opløsning: Vælg moderne modeller, som normalt ikke kræver vedligeholdelse.Udbyderen af ​​massagestole er baseret i udlandet 

 

Når du køber en massagestol fra udlandet, skal du være opmærksom på de risici, der er forbundet hermed. På den ene side kan det ske, at du ikke nyder godt af producentens kundeservice eller garantier. På den anden side kan særlige importregler gælde for enheden og medføre ekstra omkostninger. Der kan også være forsinkelser i leveringen eller bortkomst af varerne. Det er derfor tilrådeligt at præcisere de generelle betingelser for import og eksport samt producentens garantier, inden du foretager et køb, for at undgå ubehagelige overraskelser.

opløsning: Vælg et nationalt mærke.

 

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden offentliggørelse