Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

Alternativer til massagestole

Massagestole er en populær måde at lindre stress og muskelspændinger på. Men der er andre måder at håndtere spændinger på.

Nogle af disse alternativer koster mindre end massagestol.

 

Her er nogle alternativer at vælge imellem:

 

Akupressurmåtte - En akupressurmåtte er et kompakt alternativ til massagestole, der sætter fokus på selvmassage. Den består af hundredvis af plastiknåle, der lægger pres på din krop og hjælper med at slippe spændinger. Der findes forskellige typer måtter i forskellige størrelser, så du kan finde en, der passer til dine behov.

Muskulære afslapningsbolde – Disse er bløde bolde eller gummibolde, der bruges til effektivt at strække og slappe af specifikke muskelgrupper. Der er mange muskelgruppespecifikke afspændingsbolde, der kan hjælpe med at lindre rygsmerter eller mere specifikt tjene mere målrettede områder i kroppen.

Andre interesserede læser også: Flere og flere mennesker er afhængige af massagestole for at forkæle sig selv med en professionel massage derhjemme. Men hvilken massagestol er den rigtige for dig? I vores Massagestol test vi vil sammenligne forskellige modeller og diskutere deres funktioner, kvalitet og værdi for pengene, så du kan finde den perfekte massagestol til dine behov.

Yoga & Meditation - Selvfølgelig har yoga længe været en del af vores sundhedsrutine og viser sin effektivitet med regelmæssig praksis i at lindre spændinger og stress. Meditation er også en fantastisk måde at opnå dyb afslapning og reducere følelsesmæssige stressfaktorer. Begge involverer indbyrdes relaterede træningsrutiner såsom yoganidra eller kundaliniyoga, der tjener målet om at øge velvære.

Gurkemejetilskud - Gurkemeje er rig på en antioxidantforbindelse kaldet curcuminoid samt anti-inflammatoriske egenskaber; det har vist sig at være særligt velegnet til Gelbaro-effekten (rygsmerter). Det er nemmere end nogensinde at få adgang takket være ny gurkemejepulverformulering i kapsler eller pulvere; gør det nemt at inkorporere i dit daglige wellness-ritual for maksimale resultater!

 

Andre alternativer er infrarød stoleterapi, varmeflasker, massageapparater, medicinske urter og kosttilskud.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden offentliggørelse