Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

Massagestole – det er de begreber, du bør kende

Massagestol ordliste

 Inden du køber en massagestol, kan du læse vores massagestolsguide her.

3D kropsscanning:

Med denne funktion bringes massagerullerne i den rigtige position i lænestolen. Massagestolen bruger bodyscan-teknologi til at finde de rigtige trykpunkter for brugeren og justerer rullerne med præcision.

4D massagestol:

Disse enheder har alle de funktioner, som en Massagestol med 3D-Body scan funktion. Enheden er også i stand til at rotere de enkelte ruller og ændre deres intensitet. På denne måde kan endnu dybere væv nås og fysiske spændinger og stress reduceres.

Airbag:

Airbag-massagesystemer – også kaldet luftpudesystemer – bruges til at efterligne svensk dybvævsmassage. De gør dette ved at puste og tømme airbags i en række forskellige metoder og hastigheder, i det væsentlige ved at komprimere og manipulere musklerne og bindevævet. Luftpuderne kan fungere uafhængigt eller i kombination.

Bodyscan teknologi:

Bodyscan bruger et perifert system til at scanne puls, kropsholdning og de trætte eller spændte områder og trykpunkter på kroppen. Dette system bruges til at anvende en skræddersyet massage eller foretage mindre justeringer baseret på din biofeedback.

Kroppen strækker sig:

Med massagestolenes kropsstrækfunktion - også kendt som body stretch - er brugerens ryg kraftigt strakt og kan give aflastning og afspænding. Få mere at vide under Thai stretching.

Lændevarme:

Denne funktion af massagestolen varmer lænden og kan hjælpe med at lindre smerter i ledbåndet samt generel rygafspænding.

Fritids massagestol:

Disse massagestole tilbyder kun individuelle terapeutiske, medicinske eller kiropraktiske massagefunktioner. De bruges specifikt til at lindre stress og spændinger, samt til at lindre rygsmerter. Lænestole i denne kategori har fokus på komfortfunktioner og design.

L-skinne:

L-skinnen - også kendt som L-sporet - gør det muligt for massagerullerne at begynde at massere på undersiden af ​​hovedet, derefter bevæge sig ned ad ryggen (som den S-formede S-skinne), pakke sig ind under glutealmusklen og derefter til Hike bagsiden af ​​lårene. Dette er forlængelsen af ​​S-skinnen, da rullerne nu også når balder og lår.

luft ionisator:

Nogle massagestole har en luftstrømsfunktion, der blæser et frisk og renset pust mod brugeren. Luftionisatoren renser luften ved hjælp af ioner. Disse er særdeles velegnede som støvopsamlere. De ladede partikler kombineres med støv og andre luftpartikler og bliver dermed til større partikler. På grund af den øgede vægt risler disse til gulvet, hvilket frigør rumluften for potentielle forurenende stoffer.

massagestol:

En massagestol er et siddemøbel, der har en eller flere massagefunktioner. Simple modeller masserer ryggen, mens lænestole med et mere gennemarbejdet design også kan massere andre dele af kroppen, såsom skuldre, bækken, ben, fødder, arme og hænder.

Massage stol motor:

Massagestole har integrerede motorer, der udfører forskellige funktioner i stolen. Der er rotationsmotorer, stempelmotorer og vibrationsmotorer. Roterende motorer styrer massagerullerne samt ælte- og bankefunktionerne. Stempelmotorer styrer benstøttens og ryglænets funktioner, og vibrationsmotorer styrer vibrationsbevægelserne.

Osmanniske:

Benelementet på massagestolen, hvori læg- og fodmassageanordningen er installeret, kaldes en skammel. Nogle modeller har en funktion, hvormed skammel kan skjules, tegnes ind eller justeres. På denne måde ligner møblerne mindre en terapistol og mere som en designerstuestol.

S-skinne:

S-skinnen - også kaldet S-Track - gør det muligt for massagerullerne at følge rygsøjlens naturlige krumning, når de bevæger sig op og ned. Dette forløb strækker sig i en slags S-form fra nakken og ned til lænden eller halebenet. Dette er den grundlæggende version, som enhver massagestol har.

SL skinne:

SL-skinnen - også kaldet SL-sporet - er ligesom L-skinnen en kombination af fordelene ved S- og L-skinnen. S/L-skinnen gør det muligt for rullerne at følge rygsøjlens naturlige krumning via S-skinnen og nå både glutealmusklerne og bagsiden af ​​lårene på én gang via den forlængede L-skinne.

Thai stretching:

Den thailandske strækmassage - se også kropsstrækning - er en videreudvikling af den traditionelle thaimassage. Fokus er her på endnu mere intensiv udstrækning og udstrækning af krop og lemmer. Massagestole med denne funktion strækker krop og ryg betragteligt og kan dermed lindre ubehag og give afslapning.

Terapeutisk massagestol:

Dette siddemøbel tilbyder hovedsageligt medicinske eller kiropraktiske massagefunktioner. De bruges specifikt til at lindre stress og spændinger, samt til at lindre rygsmerter.

varmeterapi:

Enheder med integreret varmeterapifunktion har en række indbyggede varmespiraler, der varmer kroppen op, løsner den og forbereder den til massageterapi. De er normalt placeret på den øvre og nedre del af ryggen, såvel som på fødderne.

Zero Gravity:

Massagestole med denne funktion - også kendt som Zero-G eller vægtløshed - formidler en følelse af vægtløshed for brugeren, da personen, der bliver masseret, ligger i en stilling, hvor knæene er lidt over hjertet. Takket være kropsvægten presser kroppen sig endnu mere fast i lænestolen og muliggør en dybere massage.

 

 

1 kommentar

Hej,
Jeg vil gerne købe ZERO GRAVITY A90 premium massagestolen til min mor, som er 350 år.
Nu vil jeg gerne vide, om operationen er ukompliceret? Hvis der er en brugervejledning på tysk, er stemmestyringen tysk og kan slås fra.

Med venlig hilsen
Steffen Mueller

Steffen 17. marts 2021

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden offentliggørelse