Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

Massagestol til høje mennesker [guide]

Synes du det er svært Find en massagestoldet er behageligt for din høje statur?

Du er ikke alene der.

Mange massagestole er ikke designet til høje mennesker, hvilket kan give ubehag og frustration.

Men bare rolig – vi har fundet den perfekte lænestol til dig!

Læs med nedenfor for mere information om massagestole til høje mennesker og en passende anbefaling. 

 

Denne massagestol er ideel til høje mennesker

 

Denne massagestol er perfekt til høje mennesker egnet:

Denne model er A350 eller Model P, som har en række funktioner. 

Hvis du klager over, at der mangler en fodmassagefunktion, så kan vi råde dig til at købe en passende separat fodmassageapparat gætte.


Hvad høje mennesker skal være opmærksomme på, når de køber en massagestol

Når du køber en massagestol, er det ekstremt vigtigt, at du sørger for, at stolen ikke kun passer ind i den plads, der er til rådighed i dit hjem, men også passer til din højde og vægt.

Inden du køber en massagestol, bør alle, der er højere end 1,80 m, tjekke, om stolens længde i liggende stilling er tilstrækkelig til deres højde.

I betragtning af at de fleste massagestole købes online i disse dage, er det ikke ualmindeligt at modtage et produkt, der ikke lever op til det, sælgeren påstår.

I dette tilfælde anbefaler vi klart at teste massagestole på forhånd, hvis du er en høj person. 

I Tyskland er der allerede flere end 10+ showrooms, hvor du kan teste massagestole.

 

Beskrivelserne af de fleste varer, der sælges via online markedspladser, inkluderer en liste over funktioner og muligheder, men ikke alle læser disse detaljer, før de foretager et køb.

Hvis du er interesseret i at købe en massagestol, men ikke har planer om at besøge et showroom, skal du sørge for at se nærmere på produktspecifikationerne eller ringe til sælgeren for at få flere oplysninger.
Da de fleste massagestole, der er tilgængelige online i dag, har en detaljeret beskrivelse af deres funktioner på produktsiden, kan du vurdere, om massagestolen passer til dine behov.

Når en person er højere end gennemsnittet, er det sidste, de ønsker at finde ud af, når de sidder i en massagestol, at deres fødder hænger over fodstøtten, eller at nakkestøtten ikke er høj nok til at støtte deres nakke. Du kan have ro i sindet ved at vide, at din nye massagestol nemt vil passe ind i din livsstil, hvis du har en liste over funktioner, du skal være opmærksom på.Hvad skal du kigge efter, når du køber en massagestol til en høj person


Der er et par vigtige funktioner, der skiller sig ud i massagestole til høje mennesker, selvom de fleste massagestole er designet til forskellige kropstyper.

L-skinne med en længde på 49 tommer: Den L-formede skinne, som løber langs rygsøjlen, er forankringspunktet for en stor del af en massagestols mekanisme, og med 49 tommer er L-skinnen den længste skinne, der i øjeblikket er kommercielt tilgængelig.

Kropsscanning er en procedure, hvor intelligent teknologi identificerer de trykpunkter på din krop, der er specifikke for din skeletstruktur og muskler. Massagestolens ruller tilpasser sig de områder, der bestemmes ved hjælp af denne information.

Udtrækkelig fodstøtte: Mens en massagestol kan rumme det meste af din højde, er det sidste du ønsker at have dine fødder dinglende fra fodstøtten. Det er det sidste du ønsker. Tjek modeller, der har udtrækbare skamler eller fodstøtter, så du kan være sikker på, at dine fødder ikke dingler.

Udover vigtig information, som især høje personer bør være opmærksomme på, anbefaler vi også en Massage stoltest Læs en guide, der giver et generelt overblik.

Vær også opmærksom på massagestolens proportioner i tilbagelænet stilling, som du normalt kan finde i afsnittet "Detaljer" eller "Specifikationer" på et websted. 

Massagestole med muligheden "vægtløshed" giver en vægtløs oplevelse. Denne funktion gør det muligt for stolen at læne sig tilbage, indtil brugerens krop er i niveau med gulvet, hvilket reducerer trykket på rygsøjlen og skaber en følelse af vægtløshed. Dette er fantastisk til at slappe af i hele kroppen!

Konklusion: Hvad skal høje mennesker være opmærksomme på, når de vælger en massagestol? 


-Det er vigtigt at sørge for, at massagestolen ikke kun passer ind i den plads, der er til rådighed i dit hjem, men også passer til din højde og vægt.
- Inden du køber en massagestol, bør alle, der er højere end 1,80 m, tjekke, om stolens længde i liggende stilling er tilstrækkelig til deres højde.
- Med de fleste massagestole, der købes online i disse dage, er det ikke ualmindeligt at modtage et produkt, der ikke matcher sælgers beskrivelse.
- Hvis du ønsker at købe en massagestol, men ikke planlægger at besøge et showroom, bør du se nærmere på produktspecifikationerne eller ringe til sælgeren for mere information
- Der er nogle vigtige funktioner, der skiller sig ud i massagestole til høje mennesker: L-bar med en længde på 49 tommer; kropsscanning; forlængelig fodstøtte; Vær opmærksom på proportionerne i den liggende stilling; "vægtløs" mulighed

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden offentliggørelse