Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

Metoder til styring af massagestole

Indtil videre har der været adskillige artikler på vores blog, der forklarer hvordan massagestole fungerer, herunder deres forskellige funktioner. Med dette indlæg går vi tilbage til det grundlæggende, som for en, der ikke har nogen Erfaring med massagestole har, er ikke nødvendigvis indlysende.

Stolen kan styres på mange måder, ikke kun med fjernbetjening.

Fjernbetjeningens design og de funktioner, der kan styres med den, afhænger naturligvis af modellens teknologiske sofistikering.


Lad os nu komme til punktet, dvs. de forskellige måder at styre massagestole på.


INTEGRERET ARMLÆNSKONTROL


Økonomisk Massagestole, som tilbyder grundlæggende funktioner, har nemme at bruge indbygget i stolen.

Disse kontroller er alle visuelt meget ens. Fælles for dem er, at de aktiverede funktioner indikeres med lysdioder.

I nogle modeller bruges controlleren til at vælge et automatisk program, massagearmenes position, massageteknikken og intensitetsniveauerne for luftmassagen.


TRADITIONELLE KONTROLLER


Den mest almindelige måde at styre massagestole på er gennem en kontrolenhed, der er forbundet til stolens krop med et kabel.

I nogle modeller er det en controller uden display, og ændringen i funktion indikeres med lyd og lysdioder.

Mere avancerede lænestole har klassiske kontrolpaneler med displays. Deres design og betjening er ret ens.

De aktive funktioner og de valgte massageparametre vises på skærmen.

Takket være navigationsknapperne er det nemt og intuitivt at skifte mellem indstillinger.

Udvalgte indstillinger kan også ændres uden at gå gennem controllerens menu – for eksempel forlængelse af massagetiden eller valg af teknik (afhængigt af model).

Layoutet af knapperne på stolens controller er gennemtænkt, så brugeren nemt kan finde hovedfunktionerne og justere massageparametrene, så de passer til deres behov.BETJENING AF BERØRINGSSKÆRM


NAIPO har valgt en kombination af knapperne på en traditionel controller (grundfunktioner som tænding, vipning, opvarmning osv.) med en touchscreen - dette gør det for eksempel muligt at vælge et automatisk program eller massageparametre (intensitet, placering af massagearmene eller fokusering af massagen på en bestemt del).

Denne løsning giver hurtig adgang til de mest almindeligt anvendte funktioner og gør det nemt at dykke ned i snesevis af avancerede indstillinger. I bund og grund er man det Tablet er ikke nødvendigt for alle grupper af mennesker, der ønsker en massagestol vil gerne købe.


BETJENING AF BERØRINGSSKÆRM


Styringen af ​​andre modeller er anderledes - alle er udstyret med et berøringspanel eller rettere to typer af det.

Stolene har controllere med berøringsfølsomme knapper arrangeret omkring et farvedisplay. Andre modeller styres af et panel, hvis hele overfladen er berøringsfølsom.

I disse stole afhænger knappernes layout af den aktuelle grænsefladeskærm, der vises.

Dette er en meget bekvem måde at styre på: På trods af de mange funktioner er det nemt at flytte fra en menuindstilling til den næste, hver skærm er intuitiv, klar og let at forstå.


STYR MED DIN EGEN APP


En anden måde at styre på er via en mobil app, der kan installeres på din smartphone.

Lænestolen, der tilbyder denne type styring, er den mest avancerede model, ikke kun på grund af alle funktionerne, men også på grund af betjeningsmulighederne. Stolens betjening kan styres via en app med proprietær software.


INTEGRERET KONTROLPANEL


Grundlæggende funktioner i mere teknologisk avancerede lænestole kan også styres via et praktisk indbygget kontrolpanel. I nogle modeller er kontrolpanelet placeret i højre armlæn, mens det i andre modeller er placeret over luftpuderne, der masserer underarmene. Dette er en praktisk måde at ændre grundindstillinger eller hurtigt tænde/slukke for stolen. Afhængigt af modellen kan du justere ryg- eller fodstøttens position, tænde for varmen, øge eller mindske massageintensiteten eller aktivere stemmestyring.


STYRING VED STEMMEKOMMANDOER


Endelig bevæger vi os væk fra alle typer controllere.

Nogle af lænestolene tilbyder også en funktion til at bruge specifikke stemmekommandoer.

Dette gør styringen meget nemmere – du behøver ikke tage hænderne ud mellem massageluftpuderne for at bruge controlleren og ændre indstillingerne.

Denne type kontrol kan findes i lænestolene.

Som allerede nævnt kan denne funktion aktiveres ved at trykke på en knap på det indbyggede kontrolpanel eller ved at sige kommandoen "Hej Alice". Når du hører svaret "Jeg er her", kan du begynde at give kommandoer på engelsk. For detaljer om stemmekommandoer henvises til de enkelte stolemanualer eller bagsiden af ​​controlleren.

Så hvis du leder efter en elektrisk massagestol med en dedikeret controller, så... vil enhver stol passe til kriterierne.

Og hvilken kontrolmetode er den bedste? Som altid afhænger det af brugerens præferencer. Den nemmeste måde er at besøge et af vores showrooms og prøve det. Kom over!

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden offentliggørelse