Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

Top 5 skulder- og nakkemassageapparater test eller sammenligning

Skulder- og nakkemassageapparater holder stand i testen hos vores kunder

Uanset om du sover dårligt, træner for hårdt eller sidder krumbøjet foran computeren i timevis, kæmper vi næsten alle med nakkesmerter, i hvert fald af og til.

Du kan enten klikke dig videre til topprodukterne nedenfor eller læse hele rapporten nedenfor:

Resultater kort fortalt

Produktnavn
Link
Kropsdel
1. oCuddle nakke massager

klik her

Hals, skulder, ryg
2. Nakkemassageapparat

klik her

Hals, skulder, ryg
3. 
NAIPO Pro massagepistol 

klik her

Hele krop
4. Massagepude

klik her

Nakke bagpå
5. oCuddle nakke massager, trådløs

klik her

Hals, skulder, ryg
Produkttip: A350 massagestol
klik her

Hele krop

 

Resultater fuld rapport

... Ifølge en videnskabeligt gennemgået artikel osteopaten Dr. Marco Funiciello og Dr. Zinovy ​​Meyler, en af ​​de bedste måder at lindre nakke- og skuldersmerter på er massageterapi.

At besøge en massageterapeut kan være en afslappende oplevelse, men det kan også være ret dyrt.

Så hvis du ikke har tid eller penge til at få en professionel massage, er det investeringen i en bærbar nakke massager et billigt alternativ til hjemmet. De praktiske gadgets kan ælte stramme knuder ud af musklerne og dygtigt smelte stress væk.

Ønsker du samtidig at opgradere dit interiør, kan du også bruge en massagestol.

Der er mange typer af nakkemassageapparater på markedet, herunder håndholdte enheder, enheder, der vikler sig rundt om halsen, og manuelle massageruller. Nogle har specielle funktioner, såsom: B. Justerbare varmekontroller, der giver dig mulighed for at opvarme de smertefulde områder, mens andre målretter mod specifikke trykpunkter for lindring af nakkesmerter.  

For at hjælpe dig med at finde en nakkemassager, der passer bedst til dine behov, har vi samlet vores top 5 muligheder fra Naipo.

Kunder fra forskellige platforme, der tilbyder autentiske Naipo-produkter, kan ikke stoppe med at begejstre for vores skuldermassageapparater.

Ud over næsten perfekte vurderinger har hvert element på listen gode anmeldelser, der beskriver, hvorfor enhederne er så gode at bruge. En rigtig massetest, så at sige.

Fra Shiatsu skuldermassageapparat til en opvarmet wrap-around-model, dette er de 5 nakkemassageapparater, som vores købere elsker mest.

Vigtigt tip: Kun på vores hjemmeside naipo.de du kan være sikker på, at du altid modtager den nyeste model af en bestemt produkttype. Vi opdaterer vores produkter løbende.

Disse er de 5 bedste nakkemassageapparater at købe:

 

1. Den populære wrap-around mulighed: Naipo Deep Heat ryg- og nakkemassager - MGS-150DC

Mere end 24.000 anmeldere af en velkendt shoppingportal gav dette multifunktionelle massageapparat til ryg, nakke og skuldre en femstjernet vurdering af en grund.

 

Denne model har tre forskellige intensitetsniveauer og et varmekontrolpanel.

Købere sætter også pris på, at du kan justere retningen, som de otte massageknuder bevæger sig i, og at det er super støjsvagt, så du kan fordybe dig i dyb afslapning.

"Meget effektivt og behageligt," sagde en kunde.

"Jeg er meget tilfreds med dette produkt. Hvis jeg f.eks. havde ondt i lænden, lagde jeg den i ryggen af ​​kontorstolen og bevægede mig lidt frem og nød virkelig massagen. Efter behandlingen var smerterne væk. Virker som en fascierulning, kun at jeg kan fortsætte med at arbejde her på siden.. Også meget rart for nakke- og trapezmusklerne, hvis man tager fat i den i løkkerne, eller man lader den glide langsomt hen over ryggen. Varmefunktionen er kraftig og kan slukkes om nødvendigt. for at have købt enheden."

Tag et kig på MGS-150DC massageapparatet i butikken.

 

2. Fremragende ergonomisk design: Naipo oCuddle C1 Justerbar nakke massager

Denne ergonomisk designede massager er ekstremt tilpasselig.

Du kan justere den, så den passer til din krop ved hjælp af de justerbare armstropper.

Udover tre massagehastigheder og to varmeniveauer har den U-formede massager justerbare armstropper, så den let kan tilpasses forskellige kropsstørrelser.

Det bløde og åndbare materiale, der dækker massageknuderne, er helt aftageligt og nemt at rengøre, så du kan holde enheden hygiejnisk.

En køber skrev:

"Jeg er virkelig begejstret for massageapparatet og kan kun anbefale det. Behageligt og perfekt til afslapning. Det er mit andet massageapparat. Håndværket er godt. Det er smukt robust og ser virkelig stilrent ud og af høj kvalitet. Jeg kan godt lide matchningen taske i imiteret læder, så den kan godt gemmes væk (følger ikke med min tidligere enhed). De matchende kabler i samme farve ser også rigtig gode ud. God idé."

At købe i Naipo Online Shop.

 

3. den Profi mulighed: Trådløs massagepistol til dybt væv

Ifølge forskellige købere fra web forsyninger vores massagepistol en kraftig dybdegående massage, der kan sammenlignes med et besøg hos en kiropraktor.

Ikke alene vejer det mindre end tre pund, men håndsættets batteri kan holde op til 3 timer på en enkelt opladning.

Den børsteløse motor arbejder kraftigt og meget støjsvagt (under 43 dB). Massagepistolen kommer med fem forskellige vedhæftede filer for let at målrette forskellige muskelgrupper.

Derudover er enheden anbragt i en praktisk bæretaske, så den også er velegnet til på farten.

"Jeg bestilte pistolen på grund af kroniske rygsmerter. Og det er en velsignelse for mig, fordi det giver dig mulighed for at behandle smertepunkterne nøjagtigt!", skrev en kunde.

"Jeg dyrker ikke almindelig sport, og derfor bliver jeg ret hurtigt spændt. Med denne massagepistol kan dette afhjælpes direkte, hvis man rammer musklerne direkte efter sporten. De forskellige tilhæftninger tillader også forskellige former for terapi og det bliver det." Musklerne keder sig aldrig. Jeg synes også, at de forskellige trykintensiteter er meget behagelige, som er meget godt adskilt fra hinanden. Så du kan indstille en stærkere eller lavere intensitet efter behov. Jeg kan derfor anbefale dem hele vejen rundt."

Du kan finde mere information om Naipo Massagepistol i onlineshoppen.

 

 Godt at vide:  Naipo massagepistolen bruges endda af ryttere til heste. Læs en oplevelsesrapport fra en rytter her.

  

4. Vores bærbare entry-level mulighed: Shiatsu ryg- og nakkemassagepuder

Tusindvis af kunder på en velkendt indkøbsportal elsker denne bærbare massagepude, fordi den er kompakt nok til at bruge den overalt - fra lange bilture til lange nætter på kontoret.

Den valgfrit opvarmede enhed er i form af en pude og bruger fire massageknuder til at ælte spændinger ud og reducere muskelspændinger.

Den kommer med en biladapter til brug i bilen og har justerbare stropper, der gør, at du nemt kan fastgøre den til enhver stol.

"Bare skønt, hvad skal man skrive med store bogstaver", begejstrer en anmelder.

"Jeg gamle kontorbetjent prøvede dette pragteksemplar, og jeg er begejstret. Jeg vil ikke gøre verdens massører arbejdsløse, men det er et rigtig godt alternativ, hvis du ikke har tid til at gå på massagestudiet. Det er så praktisk, bare det At tænde for enheden om aftenen (f.eks. mens man ser tv) og slappe af. Så ofte jeg tænder den om aftenen, tror man måske, at enheden og jeg har et mere intimt forhold end min mand og Jeg :-D. Den erstatter selvfølgelig ikke de blide hænder hos en masserende person, men jeg kan personligt godt lide fast trykmassage, så apparatet er perfekt til mig. Du kan også selv regulere hastigheden, hvilket er praktisk."

Mere information om Naipo massagepuden i Naipo Online Shop (nuværende model).

 

 

5. Seneste model: Noble Shiatsu massager til nakke og ryg med batteri - oCUDDLE P1

Et af de nyeste og mest sofistikerede massageapparater er den trådløse nakkemassageapparat oCuddle, som er ideel til brug i hjemmet, på kontoret eller på rejser.

Enheden er designet til at blive båret rundt om halsen, men den kan også bruges på ryggen, benene, armene eller maven. For at lindre en stiv nakke skal du blot placere enheden på det smertefulde punkt, løkke stropperne rundt om dine hænder og lade de otte 3D massageknuder gøre deres arbejde.

Massageapparatet har også en varmeterapifunktion, et brugervenligt kontrolpanel og en automatisk sluk-funktion, så du ikke skal bekymre dig om at lade enheden være tændt. Enheden er en rigtig Shiatsu allrounder, for med den smarte fastgørelsesstrop kan modellen også bruges håndfrit på nogle dele af kroppen.

"Dejlig overraskelse," begejstret en køber.

"Dette er en rigtig livredder, især hvis du skal sidde eller stå hele dagen på arbejde. Rullerne ælter den spændte nakke eller lænd vidunderligt efter en lang dag. Du kan også varme ballerne, så du ikke går glip af koldere dage Først var jeg overrasket over, at kablet er så kort, men da jeg trak det ud, fortsatte det overraskende med at massere - det har et genopladeligt batteri og er derfor bærbart. Virkelig fantastisk ting."

Den aktuelle model kan findes i Naipo online shop.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden offentliggørelse