Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

Er rygsmerter normalt efter brug af massagestolen?

Rygsmerter efter en massage er stort set normalt og kan skyldes en række forskellige faktorer. Den mest almindelige årsag til dette er, at kroppen bruger forskellige muskler, som den ellers ikke aktiverer så meget. Der kan dog være andre årsager til, at du oplever rygsmerter efter en massagestol. Nogle ting, der kan være årsagen, er muskelinfektioner eller langvarig stress. Den bedste måde at behandle rygsmerter på efter en massagestol er at finde ud af årsagen og arbejde på det.

Hvis du oplever, at dine rygsmerter stadig generer dig eller ikke forsvinder, anbefaler vi kraftigt, at du opsøger læge og eventuelt går i gang med fysioterapeutiske metoder. En fysioterapeut kan hjælpe med at identificere eventuelle skadesproblemer og hjælpe med at behandle disse problemer.

Rygsmerter er ikke ualmindeligt efter brug af en massagestol – men der er måder at forstå, hvad der ligger bag smerten og gøre noget ved det. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til at håndtere rygsmerter efter brug af en massagestol, bedes du kontakte din læge eller fysioterapeut for professionel hjælp.

En undersøgelse fra 2018 af Jagdish Prasad et al. undersøgte virkningerne af stolemassage på grundlaget for rygfunktion og smerter hos patienter med rygsygdomme. Resultaterne af dette randomiserede kontrollerede forsøg viste, at fire ugers 15-minutters stolmassageterapi resulterede i en signifikant reduktion i muskelspændinger, smerter og forbedret lænderygfunktion.

En anden undersøgelse fra 2014 af Shivanand Prakash et al. undersøgt effektiviteten af ​​terapeutiske massagesessioner i forbindelse med andre fysioterapeutiske interventioner for kroniske lændesmerter. Resultaterne af denne randomiserede kontrollerede undersøgelse viste, at massage havde en signifikant større indflydelse på tryksmerter og funktionsstatus sammenlignet med fysioterapi alene.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden offentliggørelse