Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

Hvorfor gør thaimassage ondt?

Mange mennesker elsker thaimassage, men nogle finder det for smertefuldt. Når du begynder at prøve thaimassage og føler dig utilpas eller har smerter, mens du gør det, vil dette spørgsmål helt sikkert dukke op - hvorfor gør thaimassage ondt?

Thai massage kan være meget effektivt, når det gøres korrekt, men det er normalt en smule mere smertefuldt end andre massageteknikker. Dette skyldes, at en thaimassage lægger et stort pres på muskler og led. Det handler ikke kun om at løsne og slappe af kroppen, det handler om at dybt stimulere muskler i hele kroppen. Dette betyder ofte en stikkende eller stikkende smerte i det berørte område.

En mere sofistikeret forklaring på smerten ved en thaimassage ligger i kroppens energibane - den såkaldte "sen". Sen følger linjer langs kroppen og kan blive blokeret med giftstoffer og affaldsstoffer, der hæmmer energistrømmen. Den thailandske terapeuts massageteknikker fjerner disse blokeringer og stimulerer strømmen af ​​energi gennem Senns linjer. Selvom dette giver betydelige terapeutiske fordele, forårsager det nogle gange smertefulde spændingspunkter som en bivirkning.

En anden mulig årsag til smerter i thaimassage er, at mange mennesker kan blive overrasket over, hvor intenst massageteknikkerne anvendes – især på områder af musklerne med højt stressniveau. Heldigvis er det muligt at reducere eller undgå smerteniveauet: Først bør du fortælle din massageterapeut, hvis visse teknikker er ubehagelige; han/hun kan så hjælpe med at føle sig godt tilpas og afslappet hele tiden. Derudover er der teknikker til dem, der har brug for større restitution; øv dig på barsel, langsomme stræk eller blide akupressurmassage.

Med hensyn til Thailand gør massage ondt - der er så meget mere i det, end man kan se! Men med de rigtige værktøjer og informationer kan du nyde maksimal afslapning uden at opleve ubehag eller smerte!