Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

Hvad tager du på under en massage?

Der er ikke noget mere gavnligt end en massage. Uanset om du har brug for at slappe af, lindre smerter eller håndtere stress, har massage mange gavnlige egenskaber. Men hvad har du egentlig på under en massage?

De fleste mennesker bærer behageligt tøj, der giver dem mulighed for at rulle frem og tilbage komfortabelt på sofaen. Det er almindeligt, at man bliver masseret enten i undertøjet eller i shorts og t-shirt. Hvis du foretrækker det, kan du altid have dit tøj på. Det er dog bedst ikke at have noget på overhovedet, da det giver massøren mulighed for at behandle kroppen fuldt ud og ælte den grundigt.

Når du føler dig mere afslappet, kan du lægge noget blødt under din krop eller endda bruge et tæppe. Disse øvelser vil hjælpe dig med at føle dig endnu mere komfortabel og få mest muligt ud af fordelene ved massage. Ikke desto mindre bør du altid være opmærksom på dit komfortniveau og afbryde massagen, hvis den ikke er opfyldt.

Du vil jo bare lukke øjnene og lade dig gå for endelig at kunne slukke rigtig godt - selvfølgelig med musik i baggrunden eller med blød omgivende støj! Under massagen anbefaler eksperter dyb vejrtrækning og progressive spændings-/afspændingsteknikker for yderligere at intensivere afspændingen af ​​behandlingen! Så nyd din massage fuldt ud!

Hvad tager kvinder på til massage?

Afslapning og komfort er vigtigt under en massage, og den rigtige påklædning kan spille en stor rolle heri. Hvis du er en kvinde, der skal til massage, er det bedst at bære afslappede shorts eller undertøj med en løstsiddende t-shirt eller tanktop. Komfortabelt strikmateriale eller yogatøj er ideelt, da det giver masser af bevægelsesfrihed og giver massøren mulighed for nemt at behandle din krop. Fokus skal altid være på din komfort – du vil trods alt være mere afslappet efter behandlingen!

 

Skal jeg klæde mig anderledes til en delmassage end til en helkropsmassage?

Tøj er lige så vigtigt for en delvis massage, som det er til en helkropsmassage. Ved en delmassage, der fokuserer på specifikke områder af kroppen, kan det være mere hensigtsmæssigt at have strammere tøj på, så massøren har direkte adgang til musklerne. Selvom specielt massagetøj nogle gange er tilgængeligt, bør du altid vælge behageligt og let tøj, der vil hjælpe dig til at føle dig afslappet og ikke begrænser massørens bevægelsesområde.

 

Hvad har du på til et spa?

Når du besøger en spa, er det vigtigt at have komfort og afslapning i tankerne. Komfortabelt tøj bør være dit førstevalg - afslappede shorts eller luftige bukser ledsaget af en løs t-shirt eller tanktop er ideelle til de fleste spabade. Strikket materiale eller yogatøj giver dig en masse bevægelsesfrihed og giver massøren mulighed for nemt at komme til din krop. Husk, at du skal være mere afslappet i spaen, end du var før din behandling - afslappet og behageligt er altid nøglen her!