Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

TYSK BORDTENNISLEGENDE HAN YING REPRÆSENTERER NAIPO PÅ VEJEN TIL SEJR

At forblive aktiv er en vigtig komponent i "at finde velvære", og NAIPO er en stærk tilhænger af fysisk aktivitet rundt om i verden. Vi er meget stolte Han Ying at sponsorere en tysk kvinde, som er en af ​​de bedste bordtennisspillere i verden.

Han Ying, en olympisk medaljevinder, vandt for nylig sin anden Europa CCB Top 16 Cup i træk i Montreux, Schweiz. Med NAIPO på sin trøje strakte hun armene ud til publikum efter sin sejr i 5 sæt mod østrigske Sofia Polcanova:

Han Ying er kendt i bordtennisverdenen for sin spillestil. På et tidspunkt, hvor angrebsspil er mere populært, har Han skabt sig et navn som en defensiv specialist. Uforskrækket og uafskrækket af aggression har hun brugt sine skæreteknikker til at nå toppen af ​​sporten. Hun vandt guldmedaljer ved de europæiske lege i 2015 og 2019 og tog sølv ved OL i Rio 2016. Samme år blev hun også den første europæer til at nå finalen i World Tour.

Med sine 40 år er Han i øjeblikket den ældste vinder i CCB's historie. Stadig nummer 10 i verden på ITTF Touren, viser den ingen tegn på at bremse.

Vi bifalder Han Ying for hendes præstationer på højeste niveau og håber, at håbefulde atleter ikke kun i Tyskland, men i hele Europa vil se på hende som en rollemodel for et sundt, afbalanceret og frugtbart liv.

Media contact 
Carlos
NAIPO PR-direktør
pr@mustbuy.eu

 

 

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden offentliggørelse