Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

NAIPO Relax Lounge er nomineret til Wellness Innovation Award 2023

NAIPO, en førende innovatør inden for massageteknologi, er glad for at kunne meddele, at NAIPO Relax Lounge 2023 er blevet nomineret af den tyske wellness-forening til den eftertragtede Wellness Innovation Award i kategorien "Business Concept".

Forretningskonceptet, der oprindeligt blev udviklet som et sideprojekt af David Eberst, udviklede sig hurtigt til en markant udvidelse af den traditionelle detailhandel i Hafencity showroom i løbet af 2023.


Denne prestigefyldte nominering understreger den enestående kvalitet og innovative karakter af NAIPO Relax Lounge, en ny service, der mest moderne afslapningsteknologier kombineret med underholdningsmuligheder.

Designpris for massagestole

En af få udvalgte innovationer Nomineringen til Wellness Innovation Award er en væsentlig anerkendelse i wellness-branchen. Prisen anerkender fremragende innovationer, der yder et væsentligt bidrag til trivsel og sundhedsfremme. At være udvalgt blandt talrige indsendelser bekræfter NAIPO Relax Lounges førende position i branchen og afspejler det høje niveau af kreativitet og engagement, som NAIPO investerer i udviklingen af ​​sine produkter.

Stor efterspørgsel i Hamborg NAIPO Relax Lounge er særlig populær i Hamborg. Kunderne er begejstrede for kombinationen af ​​avancerede massagefunktioner og integrerede underholdningsmuligheder, der tilbyder en holistisk wellness-oplevelse. Dette svar bekræfter succesen med NAIPOs forpligtelse til at kombinere banebrydende teknologi med brugervenlighed og komfort.

Om NAIPO Relax Lounge 2023 NAIPO Relax Lounge 2023 er resultatet af intensiv forskning og udvikling inden for massageteknologi. Med sit elegante design og avancerede funktioner såsom personlige massageprogrammer og integrerede underholdningsmuligheder sætter den nye standarder for Afslapning og velvære i dit eget hjem.

Lær mere: https://www.wellness-innovation.eu/

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden offentliggørelse