Arrangøren af ​​konkurrencen er Mustbuy GmbH, Eiffestraße 68, 20537 Hamburg Hamburg. Alle personer på mindst 18 år, som har deres faste bopæl i Forbundsrepublikken Tyskland, er berettiget til at deltage. Hver deltager må kun deltage én gang. Deltagelse er online på kaufland.de/adventskalender. Ansatte hos Mustbuy GmbH og deres førstegradsslægtninge er udelukket fra deltagelse.
Fra 14.02.2020/23.02.2022/0.00 til 24.00/15/30 kan deltagere deltage dagligt fra midnat til midnat ved sandfærdigt at udfylde inputmasken og udføre mindst én handling og give samtykke til betingelserne for deltagelse. Vinderne vil blive kåret ved hjælp af et værktøj inden for en uge og vil blive underrettet skriftligt inden for to uger efter fristen for tilmelding på den angivne adresse. Hvis vinderen ikke bekræfter accept af præmien og sin postadresse inden for XNUMX dage efter afsendelse af meddelelsen om præmien, fortabes præmien. Præmierne sendes med posten til vindernes postadresse inden for XNUMX dage efter modtagelsen af ​​præmien. Præmien kan ikke overdrages til tredjemand. En kontant betaling eller ombytning af præmien er udelukket. Dommernes afgørelse er endelig.

 

Privacy Policy
Som en del af din deltagelse i konkurrencen vil dine data blive sendt til den ansvarlige (Mustbuy GmbH, Frankenstrasse 29, 20097 HamburgDe videregivne personoplysninger vil kun blive brugt til behandlingen af ​​konkurrencen (udpegning af vindere, meddelelse om vindere, afsendelse af præmien). Vinderne vil blive indsendt anonymt www.facebook.com/NaipofansDE (For eksempel "Peter L. fra München vandt"). Hvis du deltager, er det juridiske grundlag for databehandling i forbindelse med konkurrencer artikel 6 (1) (f) GDPR. Den legitime interesse fra Mustbuy GmbH's side udspringer af interessen i at kunne gennemføre konkurrencen. Den videregives kun til tredjemand, hvis dette er absolut nødvendigt for gennemførelsen af ​​konkurrencen eller afsendelsen af ​​præmien. Efter at konkurrencen er afsluttet, og vinderne er offentliggjort, slettes deltagernes data. I tilfælde af præmier i naturalier, vil vindernes data blive gemt i varigheden af ​​de lovpligtige garantikrav for at påbegynde en reparation eller udskiftning, hvis præmien er defekt.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod databehandling med fremtidig virkning. I dette tilfælde vil dine oplysninger blive slettet med det samme. Dette påvirker ikke lovligheden af ​​den behandling, der allerede har fundet sted frem til modtagelsen af ​​indsigelsen. Ved indsigelse vil du desværre ikke længere kunne deltage i konkurrencen. Du kan hævde dine juridiske rettigheder til information, rettelse, sletning, begrænsning af behandling i henhold til artikel 15 ff GDPR.