Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

Top 10 massagestole fordele for sundhed

Er du træt af at sætte din krop under enorm fysisk og psykisk stress? Så er der en massagestol det rigtige valg for dig! Fordelene ved massageterapi er almindeligt kendte og er blevet fejret i østlige lande i flere århundreder.


Massageterapiens stigende popularitet viser, at denne tendens også har nået internationale markeder.


Vi erkender dog, at det kan være svært at træffe den rigtige livsstilsbeslutning uden fuldt ud at forstå, hvad det vil bringe dig.


Nogle af jer er måske ikke klar over de fordele, du kan få ved regelmæssige sessioner i en massagestol. Der er ingen Rakent-videnskab bag, du skal bare forstå sammenhængene!


Vores dagligdag kan udmatte os med træthed og stress uanset vores alder, for ikke at nævne fysiologiske komplikationer, når vi bliver ældre.


For at imødegå dette anbefaler vi at investere i en massagestol til dit hjem for at opleve komforten og bekvemmeligheden ved det moderne liv.


Så det store spørgsmål er: Hvorfor er massagestole gode for mig?

 


Der er allerede lavet en masse forskning om emnet massageterapi. Videnskaben har været i stand til at vise en række fordele. Med en massagestol Disse fordele er ukomplicerede og hurtigt tilgængelige, uden at skulle tage lange rejser og dyre massøraftaler. Oplev de mange fysiske og psykologiske fordele ved massage i vores liste nedenfor.


  1. Reducer stress og angst, mens du øger din produktivitet og årvågenhed

Det viser forskning at massage reducerer stress på et fysisk og psykisk planved at sænke puls, blodtryk, kortisol og insulinniveauer. Serotonin og dopamin frigives også, hvilket hjælper kroppen med at overvinde både kronisk eller vanemæssig og akut eller kortvarig stress.


En velkendt undersøgelse af Touch Research Institute ved University of Miami School of Medicine fandt ud af, at 15 minutter på en massagestol øgede målbar EEG hjerneaktivitet hos voksne. Derudover klarede disse voksne sig hurtigere og mere præcist på matematikprøver efter massage, mens grupper uden massage ikke viste nogen forbedring.


  1. Forbedre dit humør

Massage øger også produktionen af ​​endorfiner, din krops naturlige feel-good-stoffer. Dette hjælper med at balancere din krops humør og mere.  1. Bedre søvn

Som tidligere nævnt øger massagebehandling serotoninniveauet, som hjernen kan omdanne til søvnhormonet melatonin. Brug af din massagestol inden du går i seng øger chancerne for en god nats søvn!


  1. Forbedre kardiovaskulær sundhed

Årtiers forskning viser, at massage kan være en effektiv komplementær behandling til at sænke stress (som nævnt ovenfor) og blodtryk, to væsentlige bidragydere til hjertesygdomme. Det har det faktisk vist sig Massage kan akut sænke blodtryk og puls hos kvinder med forhøjet blodtryk. En anden undersøgelse viste, at massageterapi kan reducere smerte, angst og muskelspændinger hos hjertekirurgipatienter.


  1. Lindre lændesmerter

Ifølge American Chiropractic Association er lændesmerter den førende årsag til fysisk handicap på verdensplan. Omkring hver tiende har det, og det bliver en kronisk tilstand for mange, der udvikler rygsmerter.


En nylig Undersøgelse fandt ud af, at massage kan give varig lindring af kroniske lændesmerter, ifølge tidsskriftet Pain Medicine. Forskerne så på 104 personer med vedvarende rygsmerter, som blev henvist til autoriserede massageterapeuter af deres læger. De deltog i 12 sessioner over en 10-ugers periode, hvor terapeuterne frit kunne designe et individuelt massageprogram til patienten i stedet for alle at bruge den samme teknik.


De fleste af forsøgspersonerne udfyldte et spørgeskema, og mere end 50 % rapporterede en klinisk meningsfuld forbedring af deres rygsmerter. Flere mennesker faldt endda under handicaptærsklen, ifølge hovedforfatter Niki Munk, assisterende professor i sundhedsvidenskab ved Indiana University-Purdue University Indianapolis. Derudover fortsatte mange af disse forbedringer. Tre måneder senere, uden flere massagesessioner, sagde 75 % af de personer, der rapporterede indledende forbedringer, at de stadig havde det bedre.


  1. Relief af hovedpine

Spændingshovedpine er ofte forårsaget af dårlig kropsholdning, øm ryg eller nakke eller konstant øjenspænding. Massage forbedrer blodcirkulationen og løsner spændte muskler for at reducere denne smerte og spænding. En Undersøgelse, offentliggjort i International Journal of Neuroscience, fandt ud af, at massage reducerede symptomer på spændinger, smerter og søvnløshed. Forsøgspersonerne oplevede også flere dage uden hovedpine og viste en stigning i serotoninniveauet.


  1. Stimulere kreativitet

Ved at hjælpe dig med at slappe af og give dig et øjeblik til at holde pause, åbner massage dit sind. Du kan tænke mere klart og få et bedre billede af det projekt eller det problem, du forsøger at løse. Dette er en anden fordel ved massage relateret til at frigive hormonerne serotonin, dopamin og endorfin og reducere stresshormonet cortisol.


  1. Genoplive romantikken

En af de mest almindelige bivirkninger af kronisk stress, depression og angst er nedsat libido og seksuel dysfunktion. Selvom der ikke er nogen undersøgelser, der forbinder massageterapi med at forbedre hypoaktiv seksuel lyst, er det blevet bevist, at massage er i stand til dramatisk at reducere stress, målt ved at sænke cortisolniveauet. Kortisol sænker også testosteronniveauet. Testosteron er det hormon, der er mest ansvarlig for sexlysten. Så sæt dig i din massagestol til en afslappende massage, lad stressen smelte væk, tænd et par stearinlys og skab den rigtige stemning!


  1. Bliv mere smidig

Det er bevist at massageterapi forbedrer fleksibilitet og mobilitetved at arbejde muskler, bindevæv, sener, ledbånd og led. Desuden stimuleres blodcirkulationen. Dette vil holde dine led mere fleksible og mindre udsatte for skader.


  1. Styrkelse af immunitet

Forskning viser, at massage kan booste immunforsvaret (især i vintermånederne) ved at øge aktiviteten af ​​kroppens hvide blodlegemer, som bekæmper vira. Stigningen i hvide blodlegemer er et andet resultat af faldet i kortisol, som ødelægger naturlige dræberceller.

 

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden offentliggørelse