Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

Hvor længe holder en massagestol?

Det er ikke kun vigtigt at finde en massagestol, der giver dig komfort og afslapning – det er også vigtigt at vide, hvor længe den holder. Hvis du bestemmer dig investere i et massagesæde, du vil være sikker på, at du bruger penge på noget, der er både behageligt og holdbart. Nogle modeller lover mange års komfort og støtte – men hvad er virkeligheden? I dette blogindlæg tager vi os tid til at finde ud af præcis hvor længe en typisk massagestol holder.

Først og fremmest skal det forstås, at forskellige komponenter i lænestolen kan have forskellig varighed. For eksempel har de fleste massagestole et mekanisk stel eller skelet lavet af metal eller træ. Dette stillads kan typisk holde i mange år, og produkter af høj kvalitet består endda test op til 25 år eller mere. 

Lænestolens komfortable polstring holder normalt længere end stolens stel. Alt efter materiale og pleje kan det være almindeligt, at betrækket holder over 5-10 år. Derudover har en stol, der er blevet passet godt, normalt ikke krævet større reparationer.


På den anden side har de fleste mekaniske dele (som motorer) brug for periodisk eftersyn eller reparationsarbejde afhængigt af den model, du får, og de funktioner, den har. Det er tilrådeligt at lave dokumentation for dette og holde øje med producenten. En gang hvert 1-2 år skal løkker spændes og stilladser rengøres (især ved stressmassage).

Alt i alt er det svært at forudsige præcis, hvor længe en massagestol kan holde; der er så mange variabler på spil! I de fleste tilfælde kan du regne med, at din stol giver mange års problemfri service - men du kan også kigge specifikt for at identificere producenten med den bedst mulige eftersalgsservice for at gøre problemer nemmere og hurtigere at løse, hvis det er nødvendigt. Samlet set er det vist. at det bestemt er det værd at investere i en massagestol af høj kvalitet!

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden offentliggørelse