Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

NAIPO på NordArt 2023

Hamborg, 2. juni 2023 - NAIPO præsenterer sin prisvindende Design af massagestole i VIP-området i årets NordArt.

De to prisvindende modeller, der er anerkendt for deres enestående design og enestående funktionalitet, sætter en ny standard for wellness og afslapning.

David Eberst

De to prisvindende NAIPO-massagestole kombinerer moderne design med avanceret massageteknologi. De blev allerede til 2021 tildelt PlusXDesign Award og er en tilføjelse til ethvert sofistikeret opholdsrum eller spa-område.

"Det er en ære for os at udstille vores prisvindende massagestole på NordArt," siger David Eberst fra NAIPO.

"Vi er stolte af at skabe produkter, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også fremmer vores kunders velvære. Vores deltagelse i NordArt understreger vores forpligtelse til at designe fremragende og innovativ massageteknologi."

Nordart Naipo Press

Die massagestol by NAIPO tilbyder en uovertruffen afslapningsoplevelse. Med personlige massagetilstande, herunder shiatsu og æltemassage, kan brugerne slappe af og aflaste deres muskler. Lænestolene er desuden udstyret med betræk af høj kvalitet og elegante linjer, der giver et strejf af luksus i alle rum.

Om NordArt: NordArt er en af ​​de største årlige kunstudstillinger i Europa og finder sted i Carlshütte i Büdelsdorf. Det tilbyder en platform for kunstnere fra hele verden og tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

Om NAIPO: NAIPO er en førende udbyder af massage- og wellnessprodukter. Med fokus på design og teknologi udvikler NAIPO innovative produkter, der forbedrer folks velbefindende.

Media contact
Carlos

NAIPO PR-direktør

pr@mustbuy.eu

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden offentliggørelse