Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

Hvordan er en typisk massage?

Massage er en fantastisk måde at slappe af og få balancen tilbage. Men hvordan fungerer en massage egentlig? I denne blogartikel vil vi vise dig det typiske forløb af en massage.

Efter du har tilmeldt dig behandlingen, bliver du mødt af massøren. Han eller hun vil føre dig til afslapningsrummet, hvor du kan begynde at slappe af. Massøren vil spørge om dine symptomer og om nødvendigt særlige instruktioner fra din læge.

Så lægger massøren et håndklæde på behandlingsbordet og beder dig om at klæde dig behageligt på. Hvis du ikke har brugt gymnastiktøj, vil mange terapeuter give dig udtalelser, så du ikke behøver at bekymre dig. Når du er iført behageligt materiale, vil massøren stille spørgsmål om din sygehistorie og andre faktorer, der kan være relevante for en professionel massage.

Udover massagen tilbyder massøren ofte koordinationsteknikker og om nødvendigt anbefalinger til ændring af din kost eller alternative terapeutiske metoder. I øjeblikket fokuserer terapeuten mest på områder af kroppen, hvor der opstår smerter, eller hvor mobilitetspotentialet skal øges. Afhængig af tilstanden af ​​patientens hukommelse tilpasser terapeuten forskellige teknikker, herunder strøgmassage med olier eller cremer, samt triggerpunktsmassage og muskelafspændingsteknikker.

I slutningen af ​​behandlingen vil terapeuten give dig forskellige tips til at undgå gentagelser og langsomt lindre symptomer. Efter at have forladt lokalet, bliver man normalt i rummet i 10 til 15 minutter, selvom alle har forskellige reaktioner på efterbehandlingstid - det kan endda være nødvendigt at blive i sanitetsfaciliteterne lidt længere!

Dette fuldender det typiske forløb af en massage - fra ankomst til at sige farvel til massøren! Regelmæssig massage kan hjælpe dig med at reducere stress og slippe af med visse fysiske lidelser – så hvad venter du på? Brug denne fremragende metode til afslapning nu - din krop vil takke dig for det!