Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

iF Design Award til NAIPO

NAIPO, en førende producent af massage- og wellnessprodukter, er stolte af at modtage den prestigefyldte iF Design Award for NAIPO oFlexiSpa Steam Foot Massager. Denne innovative enhed tilbyder en unik fodspa-oplevelse ved at kombinere håndværket af en rullemassageapparat med de gavnlige virkninger af damp.

Den internationale jury for iF Design Awards roste oFlexiSpa-enheden for dens gennemtænkte design og brugervenlige funktioner. De elektriske massageruller aktiveres med et tryk på en knap, mens de gennemtænkte vandpåfyldnings- og bortskaffelsesmekanismer forenkler brugen af ​​apparatet. De rummelige fodlommer rummer en bred vifte af fodstørrelser, og det vedhæftede gummibetræk forhindrer damp i at slippe ud.

Den minimalistiske stil og elegante design af den prisvindende NAIPO oFlexiSpa Steam Foot Massager smelter harmonisk ind i moderne boligmiljøer. "Vi er begejstrede for den anerkendelse, vores oFlexiSpa har modtaget," siger NAIPO's administrerende direktør. "Vi bestræber os altid på at tilbyde vores kunder en wellness-oplevelse, der kombinerer komfort og funktionalitet med førsteklasses design."

Om NAIPO: NAIPO er en førende udbyder af massage- og wellnessprodukter. Med fokus på design og teknologi udvikler NAIPO innovative produkter, der forbedrer folks velbefindende.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden offentliggørelse