Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

NAIPO DONATIONER 10.000 FFP2 MASKER TIL SCHLESWIG-HOLSTEIN UNIVERSITETSHOSPITAL

NAIPO har doneret 10.000 FFP2-masker til University Medical Center Schleswig-Holstein (UKSH). Ifølge UKSH er dette den største donation af medicinsk åndedrætsværn under pandemien.

NAIPOs generøsitet er en venlig gestus for at vise sin støtte til sundhedspersonale i disse udfordrende tider. "Vores donation er et tegn på solidaritet, så vi kan komme igennem de svære tider sammen," sagde en talsmand for NAIPO.

Bünyamin Saatci, leder af UKSH Department of Economics and Supply, hilser NAIPO's donation velkommen: "Vi er taknemmelige for, at NAIPO hjælper os med at beskytte vores læger og sygeplejersker mod virussen. På trods af de globale forstyrrelser i forsyningskæderne, er vi ansvarlige for dette mht. sørge for beskyttelsesudstyr til vores medicinske personale, så de kan tage sig af patienter uden at bringe sig selv i fare."

Om NAIPO: NAIPO er en førende udbyder af massage- og wellnessprodukter. Med fokus på design og teknologi udvikler virksomheden innovative produkter, der forbedrer menneskers velbefindende.

https://www.uksh.de/uksh_media/Dateien_Verwaltung/Spenden/Spendenaktionen/2020/22_06_2020_UKSH_Gutes_tun_Danke_Coronahilfe/UKSH_Forum_Gutestun_297x210mm_072020_EZ.pdf

https://www.uksh.de/Das+UKSH/Presse/Presseinformationen/2020/200518_pi_Freundschaftsgeste+aus+China+_+Naipo+spendet+10_000+FFP2_Masken-p-184482.html

Media contact

Carlos 

NAIPO PR-direktør 

pr@mustbuy.eu

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden offentliggørelse