Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

NAIPO i et interview med RTL

Som producent af massageapparater af høj kvalitet tilbyder vi en række forskellige apparater. Hele kroppen er dækket af vores massageapparater. De fleste af vores produkter er designet til et specifikt område af kroppen. For eksempel tilbyder vi nakkemassageapparater til nakke- og skulderområdet, massagesædebetræk til hele ryg, nakke og balder samt fodmassageapparater til fødderne. Vores sortiment omfatter også enheder, der dækker hele kroppen. Dette inkluderer vores massagestole og massagestole.

Det kan opdeles i disse kategorier:

Nakkemassage, skuldermassage, ben- og fodmassage, rygmassage, helkropsmassage og håndholdte enheder, der kan bruges på hele kroppen. Vi stræber efter at muliggøre sundhed og velvære for mennesker i alle aldre og livsstile.

 

Oplev de mange forskellige NAIPO-massageapparater: Klik her

 

I dag kalder næsten alle deres massageapparater "Shiatsu massage" - hvorfor ikke dig?

Interviewet via onlineshoppen Naipo.de

For at kunne besvare dette spørgsmål er det først og fremmest vigtigt at forstå, hvad Shiatsu egentlig betyder. En Shiatsu massage er en traditionel japansk massage, hvor der lægges tryk på kroppen ved hjælp af tommelfingrene. Dette tryk udføres normalt i forbindelse med en cirkulær bevægelse. Ved hjælp af denne type massage kan muskelspændinger afhjælpes, blodgennemstrømningen stimuleres og blokerede energier flyder igen. Dette aktiverer de selvhelbredende kræfter, og vi finder tilbage til vores ligevægt. Af denne grund kan ikke alle massageapparater kaldes "Shiatsu Massage".

Der findes også massageapparater for eksempel, som udfører en bankende massage og derfor ikke er en Shiatsu massage. De fleste af vores enheder er dog Shiatsu massageapparater og omtales også som sådan. Det er meget vigtigt for os, at kunden kender og forstår de forskellige massagetyper for at finde et passende apparat til ham. Vi er derfor afhængige af kundeorienteret service via telefon, e-mail og WhatsApp. Vores kunder kan også kontakte os på Facebook.

Hvordan adskiller dine modeller sig fra konkurrenterne?

Vi sælger vores produkter direkte til slutkunden, uden grossister og mellemmænd. Dette har den fordel, at vi kan tilbyde vores produkter med samme kvalitet som konkurrenterne til en lavere pris. Kunde-nærheden er også meget tættere her, så kundernes feedback går direkte til os. Dette gør os i stand til at reagere hurtigt på problemer og løbende forbedre vores produkter og vores service.

Må kun raske mennesker bruge dine enheder?

Et interview om produkterne fra online shoppen Naipo

Et klart nej! Vi vil gerne hjælpe folk med vores enheder. Det starter med folk, der er stressede af deres arbejde eller fx i familien, og som søger afslapning med vores massageapparater. Kontormedarbejdere med rygproblemer eller atleter med muskelspændinger stoler også på vores produkter. Seniorer med muskelsmerter oplever også lindring takket være vores massageapparater.

Nogle gange modtager vi også henvendelser fra kunder med pacemaker og spørger os, om de kan bruge vores enheder med deres pacemaker. Det afhænger af hvilken pacemakermodel det er, hvis vi kan give information med 100% sikkerhed, vil vi straks rådgive disse kunder. Ellers henviser vi altid til læge.

Er massageapparaterne velegnede til gravide?

Selvfølgelig skal gravide være særligt forsigtige med massage under graviditeten. Barnets tarv skal komme først. Vi anbefaler derfor produkter til nakke og skuldre til gravide, som ofte er spændte hos gravide. Fodmassageapparater kan også bruges uden problemer. Massageapparater til ryg og mave, samt massagestole bør undgås under graviditet.

Planlægger du yderligere produkter i 2020?

Som specialproducent af massageapparater sikrer vi naturligvis, at vores apparater overholder de nyeste standarder og teknologier. Nye produkter kan løbende findes i vores sortiment. For 2020 har vi primært fokuseret på nye massagestole. Emnet sundhed, afslapning og velvære bliver nu også mere og mere populært i Tyskland. Især i de asiatiske lande er massage en del af hverdagen og giver reel merværdi til livskvaliteten. På grund af de høje priser for professionel massage er almindelig massage ikke mulig for de fleste mennesker i Tyskland. Det er præcis her, vi vil starte og tilbyde folk i Tyskland en almindelig, overkommelig massage.

For at bringe et nyt produkt på markedet skal vores forskningsafdeling først udvikle et nyt produkt, før det derefter kan i produktion, produkterne skal naturligvis certificeres for at sikre, at produktet ikke udgør nogen sikkerhedsrisici, og at materialer er EU-kompatible.

Hvor sælger du udstyr? Er Naipo også tilgængelig på Amazon eller andre online butikker?

Vi tilbyder vores produkter på de store markedspladser (Amazon, eBay, Real, Rakuten, Cdiscount). Du kan også finde og bestille vores produkter via vores egen webshop naipo.de. Vi udgiver også informative blogartikler om emnet massage og velvære på vores webshop. Ydermere er der allerede planlagt to butikker i Hamborg i 2020, hvor vores kunder kan teste produkterne på stedet og forvente intensiv rådgivning. Dette koncept vil blive implementeret i hele Tyskland i de kommende år.

 

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden offentliggørelse