Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

NAIPO PRÆSENTERER DEN NYE "NAIPO RELAX LOUNGE" I HAMBURG'S HAFENCITY

NAIPO, en leder Fabrikant af massagestole, er glad for at kunne annoncere åbningen af ​​"NAIPO Relax Lounge" i Hamborgs HafenCity. Relax Lounge er et revolutionerende koncept, der kombinerer NAIPO's high-end lænestole med en afslappet atmosfære.

I et specialdesignet sort rum fås to Model L massagestole fra NAIPO, som er ideelle til "afslapning ind imellem". Kunder kan nemt booke online sessioner på 25 eller 45 minutter for at forkæle sig selv med en pause midt i byens travlhed.

"Vi er begejstrede for at præsentere dette innovative koncept i Hamborg," siger den administrerende direktør for NAIPO. "Et sted for hvile og afslapning, NAIPO Relax Lounge tilbyder en unik måde at opleve vores prisvindende massagestole på. Det er en oplevelse, der kombinerer wellness og afslapning med det nyeste inden for design og teknologi."

NAIPO Relax Lounge, der blev introduceret kort efter Corona-pandemiens afslutning, repræsenterer et nyt koncept for aktiviteter i Hamborg, der tilbyder besøgende et sikkert og afslappende miljø, hvor de kan dulme deres sanser og lade batterierne op.

Om NAIPO: NAIPO er en førende udbyder af massage- og wellnessprodukter. Med fokus på design og teknologi udvikler NAIPO innovative produkter, der forbedrer folks velbefindende.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden offentliggørelse