Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

Forberedelse til EM 2024: Marius Wolf bruger NAIPO lænestole

Den anerkendte tyske fodboldspiller Marius Wolf, kendt for sine alsidige optrædener på højre fløj både offensivt og defensivt, har valgt NAIPO-massagestolene. Wolf, der i øjeblikket er under kontrakt med Borussia Dortmund og også har spillet for det tyske seniorlandshold siden 2023, er kendt for sit dynamiske spil og imponerende præstationer på banen.

Citat fra Marius Wolf:

"Top lænestol, hvad enten det er til regenerering fra træning eller blot for at slappe af om aftenen. Vær forsigtig med, at venner og besøgende går på et tidspunkt og ikke bliver i deres stole for evigt!

 

Professionel afslapning for toppræstation Wolf, der begyndte sin fodboldkarriere hos VfB Einberg og kom til Borussia Dortmund via TSV 1860 München, Hannover 96 og Eintracht Frankfurt, har opnået adskillige succeser gennem sin karriere, herunder DFB Cup-sejren 2018 med Eintracht Frankfurt og DFL Supercup-sejren 2019 med Borussia Dortmund. Hans beslutning om NAIPO massagestolen understreger bevidstheden om vigtigheden af ​​restitution og professionel afslapning for atleter på højeste niveau.

NAIPO: En partner for atleter NAIPO, som en førende leverandør af massageteknologi, er stolt af at samarbejde med Marius Wolf. Dette afspejler virksomhedens forpligtelse til at levere kvalitetsafslapningsløsninger til professionelle atleter og mennesker, der fører en aktiv livsstil. Massagestolene fra NAIPO tilbyder ikke kun afslapning og komfort, men er også vigtig støtte for regenerering og velvære.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden offentliggørelse