Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

Fodmassageapparater - det er det, der betyder noget

Shiatsu fodmassage og fodbad oplevelse derhjemme

Sundhed starter med fødderne – vi fortæller dig, hvad der er vigtigt

I århundreder har healere, læger og fysioterapeuter i Asien talt om forholdet mellem almen velvære og fødderne.

Hendes teori: Visse akupressurtrykpunkter på fødderne er direkte forbundet med spændingsområder i resten af ​​kroppen. Når disse nerver stimuleres, sender de et signal til centralnervesystemet for at hjælpe kroppen med at helbrede og slappe af.

Fødderne er grundlaget for vores krop og skal værnes om og plejes derefter. Mange ved, at en af ​​de mest gavnlige måder at lindre fodsmerter og opnå generel afslapning på er gennem kunsten at få en god fodmassage.

Lyd Harvard Health Regelmæssig fodmassage forbedrer blodcirkulationen, stimulerer musklerne, reducerer spændinger og lindrer ofte smerter. Ligesom din nakke, ryg og skuldre kan dine fødder nyde godt af regelmæssig massage.

Kineserne omtaler dette som "zoneterapi", mens japanerne bruger ordet "shiatsu". Begge praksisser bruger de samme principper for massage og akupunktur for at lindre spændinger, helbrede smerter og genoprette bedre blodgennemstrømning til kroppen.

I dag er en af ​​de mest almindelige måder at få en shiatsu massage på med en elektrisk fodmassager. Disse bærbare massageapparater er specielt designet til afslapning af hævede, trætte og ømme fødder. I modsætning til skumruller eller massagebolde, som du manuelt skal flytte rundt på dine fødder, har elektriske fodmassageapparater indbyggede bølgemønstre, der ælter, ruller og klemmer stressen væk. Det eneste du skal gøre er at tilslutte enheden, sætte fødderne i fodstøtterne og lade den lille elektriske hjælper klare resten.

Hvad du skal vide, før du køber et elektrisk fodmassageapparat.

Der er mange faktorer, som du bør overveje, når du skal vælge den rigtige fodmassager. Nedenfor er de vigtigste punkter, vi overvejede, da vi undersøgte denne liste.

Portabilitet: De bedste elektriske fodmassageapparater er ikke større end en lille fodskammel, og de sættes i en hvilken som helst almindelig stikkontakt. Uanset om du arbejder på kontoret, slapper af derhjemme eller gør dig klar til at gå i seng, er en god fodmassager nem at bære og tage med dig.

Hvordan fungerer en topfodsmassager? Elektriske fodmassageapparater fungerer ved, at du forsigtigt stryger og ælter dine fodsåler og muskler og har i de fleste tilfælde også en varmefunktion. Det seneste Naipo-kombinationsprodukt, oFelxiSpa™, kombinerer den afslappende effekt af fodmassageapparater med et innovativt foddampbad. De gavnlige virkninger af damp har vist sig at forbedre blodcirkulationen, eliminere træthed og få dig til at føle dig mere energisk. En god fodspa-behandling lindrer og kurerer naturligvis fodsmerter, men den har også en dynamisk effekt på hele kroppen.

De bedste Shiatsu fodmassageapparater virker ved at manipulere trykpunkter langs dine fodsåler. Den pulserende massage efterligner hånd- og fingertrykbevægelserne hos en professionel massør.

Hvad er fordelene ved en Shiatsu fodmassage? De bedste Shiatsu fodmassageapparater kan ikke kun lindre ubehagelig stivhed og spændinger, men også genoprette føddernes styrke og fleksibilitet og samtidig styrke blodcirkulationen og cirkulationen. En opvarmet massage er også fantastisk til at varme dine fødder op på en kold dag.

Mange mennesker tror, ​​at en fodmassage også kan være med til at øge det samlede energiniveau ved at genoplive trætte fødder og genoprette kroppens naturlige balance. Det siges også, at få en fodmassage før sengetid kan hjælpe dig med at sove bedre om natten.

For løbere og atleter hjælper elektriske fodmassageapparater med at slippe af med smerter, især hvis de har været på fødderne hele dagen og har fået asfalten til at lyse.

Men selv uden særlige fodklager føles det bare godt at få masseret fødderne efter en lang dag på arbejde. De bedste shiatsu fodmassageapparater hjælper med at berolige dit sind, slippe af med stress og føle dig mere afslappet, fra sålen til spidsen.

Avanceret fodmassageapparat møder fodbad

Så lad os tage et kig på det nyeste fodmassageprodukt fra NAIPO.

oFlexiSpa™-dampbadet med Shiatsu-fodmassagefunktion har et moderne design på ydersiden og er vinderen af ​​de anerkendte tyske iF Design Awards 2020.

Men førsteklasses teknologi gemmer sig også under "hætten". Ikke nok med at oFlexiSpa™ kommer med forskellige massagetilstande, tre varme- og timerniveauer (10, 15 og 20 min.), Enheden er i modsætning til de fleste andre fodbade ekstremt vandbesparende og er klar til brug på få minutter sekunder. Mens andre enheder har brug for flere liter vand og ofte mere end 20 minutter at varme op, kan den innovative dampspa massager fra Naipo gøre alt dette med kun en kop vand. Enheden er varmet op og klar til brug efter ca. 30 sekunder. Fodforkælelsesprogrammet kan allerede begynde. Enhedens ælte- og pressebevægelser imiterer hænderne på en professionel massør med et stærkt, målrettet tryk på de vigtigste akupressurpunkter på fødderne. Den behagelige damp varmer fødderne og gør huden på fødderne smidig.

https://www.youtube.com/watch?v=J4Vx12IhgLs

Der går ikke på kompromis med sikkerhed og hygiejne. Den integrerede tilbageløbsbeskyttelse forhindrer vand, der er for varmt i at komme ind i dampkredsløbet eller sprøjte ud. Takket være en-knaps vandafløb kan vandtanken tømmes rent og hurtigt. Massagerullerne er desuden nemme at fjerne og nemme at rengøre.

Rundt om en gennemtænkt sag.

Så hvad venter du på, giv dine fødder feel-good-programmet i oFlexiSpa, de har trods alt båret dig i næsten hele deres liv.

 

 

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden offentliggørelse