Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

Hvem reparerer massagestole? kontakt og instruktioner

En ødelagt massagestol er ofte en udfordring, men ikke en grund til bekymring. I mange tilfælde kan der være problemer med massagestol selv afhjælpes. Med det rigtige udstyr og dele kan du reparere stolen og spare omkostningerne ved dyre reparationer.

Hvis du ikke selv kan klare reparationen, finder du også en kontaktmulighed i slutningen af ​​denne artikel.

Trin-for-trin instruktioner: Reparer selv en massagestol

Trin 1: Sæt dig ind i producentens brugsanvisning og tjek hvilke dele der kan være defekte.

Trin 2: Tjek, om drivremmene er i god stand, og kasser dem i så fald med det samme.

Trin 3: Fjern forsigtigt eventuelle dækplader, da varmeplader eller stik kan være skjult nedenunder.

Trin 4: Kontroller alle skruer og bolte for deres tilstand, og bor om nødvendigt forsigtigt en fastklemt skrue ud.

Trin 5: Sluk for alle stik og elektroniske komponenter og aflæs modstanden af ​​alle komponenter for at identificere mulige fejlkilder (smartphones hjælper ofte her).

Trin 6: Test funktionen af ​​hver bevægelsesakse separat for at finde ud af, hvor der er potentiale.

Trin 7: Få eventuelt specielle reservedele direkte fra producenten af ​​massagestolen – især hvis de kun er tilgængelige der.


Når man reparerer en massagestol, skal man altid huske, at sikkerheden kommer først. Derfor bør man først sikre sig, at alle elektriske forbindelser er korrekt afbrudt, inden man påbegynder indgrebet.

Først og fremmest er det tilrådeligt at læse producentens betjeningsvejledning omhyggeligt for at finde ud af, hvad de defekte dele er. Når dette er sket, skal du kontrollere, om drivremmene er i orden - hvis der er en uregelmæssighed, er det tilrådeligt at udskifte dem med det samme.

For yderligere trin skal eventuelle dækplader fjernes - her skal man dog være forsigtig, da der afhængigt af massagestolen kan være skjult forskellige enheder (såsom varmeplader eller stik). Derefter tjekker du alle skruer og bolte for deres tilstand for at undgå slemme overraskelser - hvis det resulterer i en eventuelt fastklemt skrue, skal den om nødvendigt bores forsigtigt ud.

Når du har undersøgt de ydre dele grundigt, er det videre til de indvendige komponenter - reparationer er som regel ret enkle: Alle stik og elektroniske komponenter er slukket, og alle komponenters modstand aflæses for at identificere mulige fejlkilder.

For at analysere den mekaniske del er det tilrådeligt at teste funktionen af ​​hver bevægelsesakse separat og bestemme hvilke områder der har potentiale.

Nogle massagestole-modeller kræver specielle reservedele, som ofte kun kan fås direkte fra producenten – andre kræver simpelt værktøj som skruetrækkere. Alt efter hvilken model du har, skal du prioritere derefter - hvis du er i tvivl, er det altid tilrådeligt at kontakte kundeservice på den respektive model direkte!

Følgende punkter skal derfor overholdes: Overhold først og fremmest sikkerhedsforskrifterne; nærmere kig på løkker og bælteløkker; fjern dækplader; test programmer ; anskaffe alle nødvendige reservedele; Læs instruktionerne omhyggeligt, og vær selvfølgelig tålmodig og præcis, når du arbejder!

 

Kontaktoplysninger: Forespørg om reparation af massagestoleUnder alle omstændigheder skal du kontakte din massagestolsudbyders support. 

Det er altid bedst at finde ud af på forhånd, om en sådan service overhovedet tilbydes. 

Desværre tilbyder mange massagestolsudbydere ingen service overhovedet, og det er ikke altid klart genkendeligt på forhånd.

NAIPO og ASPRIA massagestolsbrugere har det nemt, da de blot kan kontakte følgende e-mail: support@mustbuy.eu

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden offentliggørelse