Læs flere artikler om massagestole

Se topbedømte massagestole

Prøv en massagestol i nærheden

Massagestol Finder Quiz

Shiatsu Massage Guide - Hvad du bør vide

Du spørger dig selv "Hvordan fungerer en Shiatsu massage?" eller du dybest set leder efter en ny form for afslapning, så bør du prøve Shiatsu massagen.

Denne type massage kommer fra Japan og er baseret på samme principper som akupunktur.

Læs videre for at lære mere om de vigtigste aspekter af Shiatsu massage.

 

 


Definition: Hvad er Shiatsu?


Shiatsu massage er en massageform, der bruger tryk og fingerbevægelser på kroppen.

Det siges at hjælpe med at reducere stress og spændinger og kan også fremme blodcirkulationen.

Shiatsu betyder "fingertryk" på japansk, og denne type massage bruges ofte til afspænding og lindring

Det siges også at være nyttigt ved stress, spændingshovedpine, nakkesmerter og træthed.

Shiatsu er blevet brugt til helbredelse i Asien i århundreder.

Hvordan fungerer en Shiatsu massage? 

Terapeuten bruger begge hænder til at massere personens ryg, nakke og hoved. Du kan også massere personens ansigt, hovedbund, ører, ben og fødder.

Shiatsu udføres normalt på en måtte på gulvet. Terapeuten kan bruge deres kropsvægt til at lægge pres på. Terapeuten kan også bruge albuer, underarme og knæ under massagen.

Shiatsu bør ikke være smertefuldt. Hvis ja, fortæl det til terapeuten. Terapeuten kan også bruge olie eller lotion under massagen.

Shiatsu kan udføres gennem tøj eller på bar hud. Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand efter en Shiatsu massage.

Hvor meget koster en Shiatsu-behandling?

Der er mange faktorer, der kan påvirke prisen på en massage. Massagetypen, massagens varighed og det sted, hvor massagen udføres, kan alle spille en rolle for prisen.

Shiatsu massage koster normalt €60-120 fra etablerede massører.


Hvordan får du en billig Shiatsu massage permanent?Da sygeforsikringsselskaber ikke altid dækker udgifterne til en Shiatsu massage og en almindelig Shiatsu massage kan belaste pengepungen meget, anbefales et massageapparat eller en massagestol. 

Shiatsu massage udløser deres fulde effekt, især når de bruges regelmæssigt. 

Ud over Shiatsu tilbyder massagestole af høj kvalitet normalt mange andre massageteknikker. 

Omkostningerne ved en massagestol virker høje i starten, men omkostningerne bliver meget hurtigt sat i perspektiv, når man tænker på, at en enkelt Shiatsu-session normalt kan koste 60 EUR.

Du kan også vælge et Shiatsu massageapparat, som normalt koster lige så meget som en enkelt massagesession, men kan bruges i mange år. 

Endvidere anbefales kombinationen af ​​en "normal" Shiatsu massage i kombination med massageapparat eller massagestol. 

Under alle omstændigheder anbefaler vi at vælge et massageapparat eller massagestol fra en etableret udbyder, som kan tilbyde den passende service og den nyeste teknologi. 

Vi anbefaler især dette Massage stol anmeldelser og lignende vejledninger.

Hvad er fordelene ved Shiatsu massage?

 

Shiatsu massage siges at have en række fordele, herunder:

 

- Reducer stress og spændinger

- Fremme af blodcirkulationen

- Lindring af hovedpine og nakkesmerter

- Forbedre fordøjelsen

- Forøgelse af energiniveau

 

Hvor ofte skal jeg få en Shiatsu massage?

 

Hyppigheden af ​​Shiatsu massage afhænger af dine behov.

Er du til afslapning, kan du få massage en gang om ugen. Hvis du vil lindre smerter eller spændinger, skal du muligvis have hyppigere massagebehandlinger. Diskuter dine behov med en autoriseret terapeut for at bestemme den bedste frekvens for dig.

 

Hvad kan du forvente af en Shiatsu massage?

 

Med en Shiatsu-massage vil terapeuten vurdere din tilstand, inden massagen påbegyndes. Han vil lede efter enhver stramhed eller smerte i din krop. Når terapeuten forstår dine behov, begynder han massagen. Under massagen bliver du bedt om at ligge eller sidde på en stol. Terapeuten bruger begge hænder til at massere ryg, nakke, skuldre og hoved. Tryk kan også påføres arme, ben og fødder. Shiatsu massage varer normalt 30 til 60 minutter.

 

Hvem passer Shiatsu til?

 

Shiatsu er velegnet til mennesker i alle aldre og kan tilpasses behovene hos gravide kvinder, ældre, børn og babyer. Det er også velegnet til personer, der er svage eller har kroniske sygdomme.

 

Er der nogen bivirkninger af Shiatsu massage?

 

Der er ingen kendte bivirkninger af Shiatsu massage. Men hvis du er gravid eller har nogen medicinske tilstande, bør du konsultere din læge, før du får massage. Sørg også for at finde en autoriseret terapeut, der har erfaring med Shiatsu massage. Så du kan være sikker på, at du får en sikker og effektiv massage.

Hvor ofte kan du lave Shiatsu massage?

 

Shiatsu massagen kan udføres så ofte du vil. Der er ingen fast rytme eller tidsplan, som du skal holde dig til. Du kan gøre dem en gang om ugen, hver anden uge eller endda hver dag, hvis du vil. Det vigtige er, at du finder en tidsplan, der fungerer bedst for dig og din krop.

Hvordan har du det efter Shiatsu?

Som regel føler folk sig meget afslappede efter en Shiatsu-massage. Nogle mennesker kan føle sig lidt ømme eller trætte i en dag eller to efter behandlingen, men det skyldes normalt, at dybtliggende spændinger forløses. De fleste mennesker rapporterer, at deres generelle velvære og afslapning er blevet væsentligt forbedret efter blot få behandlinger.

Er Shiatsu dækket af en sygeforsikring?

Delvist ja. Shiatsu kan betales af sygesikringen. For at patienter kan få tilskud fra deres sygesikringsselskab, skal de fremvise en lægeerklæring om, at Shiatsu anvendes til behandling.

Hvad bringer Shiatsu fodmassage?

Shiatsu fodmassage er en traditionel japansk helingsmetode, der fremmer afslapning og velvære gennem tryk og fingerbevægelser på fodsålerne. Shiatsu har vist sig at virke mod stress, spændingshovedpine, nakkesmerter og træthed. Det siges også at stimulere cirkulationen og øge energiniveauet.

Er Shiatsu farligt?

Nej, Shiatsu er ikke farligt. Når det udføres af en uddannet og erfaren behandler, er det en sikker og effektiv massageform. Men som med enhver massageterapi er der visse risici og bivirkninger, som du bør være opmærksom på, før du bestiller en session. Dette omfatter:

 

- blå mærker

 

- ondt

 

- rødme

 

- hævelse

 

- infektion

 

Hvis du er usikker på, om shiatsu er det rigtige for dig, skal du tale med din læge eller kvalificeret sundhedspersonale, før du bestiller en session.

 Hvilke andre typer massage findes der udover Shiatsu?

 

Der findes mange forskellige typer massage, hver med deres egne fordele. De mest populære typer massage er svensk massage, dybdegående massage, hot stone massage og thaimassage.

 

Svensk massage er en blid massageform, der bruger lange strøg til at stimulere cirkulationen og fremme afslapning.

 

Dybvævsmassage er en mere intens massageform, der retter sig mod specifikke spændingsområder i musklerne.

 

Hot stone massage er en massageform, der bruger glatte, opvarmede sten til at slappe af i musklerne.

 

Thaimassagen er en massageform, hvor rytmisk kompression og stræk stimulerer kredsløbet og fremmer afslapning.

Konklusion 

 

Hvis du leder efter en ny måde at slappe af på, bør du prøve Shiatsu massage. Denne japanske form for massageterapi bruger tryk og fingerbevægelser på kroppen, hvilket kan være gavnligt til at reducere stress, forbedre cirkulationen og lindre spændingshovedpine og nakkesmerter. Shiatsu massage er generelt sikkert og har få bivirkninger, men gravide bør undgå denne type massage. Kontakt din læge, hvis du har andre sundhedsproblemer, før du bestiller en session.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer gennemgås inden offentliggørelse